Jakou barvu dveří zvolit k podlaze?

Profilova fotka
Prosím o radu, jakou barvu dveří zvolit k podlaze - dub toskánský? Schodiště buková spárovka (levá strana dole). Vzorky - bílá, dub bělený, jasan pískový, dub přírodní, dub. Dále v interiéru bude použita bílá barva, dub a černé doplňky. Děkuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
@vikiza No tak to je těžké. Ještě se zeptám, bude to schodiště někde jakoby uzavřené nebo např. bude v hlavní obývací části?
Odpovědět
Profilova fotka
@lulii Schodiště bude bokem, v chodbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@vikiza A tam bude teda asi stejná podlaha a hodně těch dveří...to bych asi radši už zvolila bílé dveře, aby na jednom místě nebylo spoustu rozdílného dřevodekoru.
Odpovědět
Profilova fotka
@lulii Zkus kouknout na můj profil, mám tam půdorys. Z chodby budou 4 dveře + schody. Vím, že by byly bílé dveře nejlepší, ale snažím se najít i jinou možnost, pokud to půjde. Moc se mi do nich nechce :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@vikiza Jojo, už vidím. Věřím, že se ti do bílých moc nechce, taky jsem se jim bránila a ubránila, ale když tu teď vidím fotky bílých dveří, tak se mi i líbí :-D Ale ještě mě napadlo, co jít naopak do tmavších, né třeba do černých, ale takových těch černohnědých. Píšeš, že budeš mít i černé doplňky..... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Do tmavých jít nemohu, protože v patře není na chodbě okno a tam by ty tmavé dveře ještě víc udělaly tmu. Proto musím vybírat z něčeho světlejšího. Mám strach, aby ty bílé dveře nepůsobily moc sterilně.
Odpovědět
Profilova fotka
@vikiza Tak v tom případě bych asi uvažovala nad těmi třemi jak jdou odspoda - bílé, dub bělený a jasan pískový. Ty dva vzorky nahoře bych vyřadila.
Odpovědět
Profilova fotka
@vikiza Když jsem si to ještě víc přiblížila, tak by mohl být zajímavý ten jasan ;-)
Odpovědět
já bych zvolila co nejpodobnější, a to mi připadá (pokud mě neklame monitor) ten druhý od shora
Odpovědět
@vikiza ahoj, my kupovaly dveře tady s 3D CPL fólií a jsou fakt krásné http://www.gerbrich.cz/s/cs/264/povrc... Z těch uvedených vzorků bych volila buď bílé nebo ty 2. - 3. odspodu. Pokud chceš prosvětlit chodbu, bílé bych se nebála, Ono umělým světlem a tím dekorem podlahy se to v té bílé bude odrážet a nebude to studené...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?