Jaký posuvný systém dveří je lepší?

Poradí mi někdo, jaký posuv u dvoukřídlých dveří do pouzdra je lepší? Jestli aby každé křídlo zajelo do pouzdra na své straně nebo aby obě křídla zajížděla do jednoho společného pouzdra vedle sebe? Místo máme na obě tyto možnosti, ale nevím co je lepší, pohodlnější na manipulaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že líp vypadá každé křídlo svoje pouzdro, takže jedno křídlo doprava a druhý doleva:) z technický stránky ti neporadím:D
Odpovědět
Profilova fotka
Me by se po estetické strance líbilo více, aby kazde křídlo zajizdelo na svoji stranu do svého křídla ... Jinak systém posuvu doporučuju dorma agile-dormotion.
Odpovědět
Profilova fotka
@gumy jo a my máme pouzdra Eclisse a dobrý:) ještě si zjisti u výrobce dveří, do který pouzder ti udělají dveře, nás se na to ptali a chtěli buď JAP a nebo ty Eclisse...
Odpovědět
Profilova fotka
@gumy Taky by se mi asi líbilo, aby každé křídlo zajíždělo na svojí stranu do svého pouzdra. My budeme mít zasouvací jednokřídlé od Sapeli, pouzdro máme JAP. Chtěli po nás, abysme věděli, jestli dveře budou plné nebo se sklem, na každé z nich musí být jiné pouzdro.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Máte někdo doporučení, jaký posuvný nástěnný systém pořídit, pokud plánujeme nechat dveře udělat od truhláře?
Odpovědět
My mame pouzdra taky od jap a dvere delal stolar. Vice by se mi libilo kdyby kazde kridlo zajizdelo na svoji stranu Ani nevim jestli se delaji posuvy do jedne zdi pro dve kridla.Protoze to by si musela mit jeste k tomu hodne tlustou zed aby se to tam veslo.vim ze my mame do 15cm zdi. Jap jeste dela do tencich zdi. Do 10 cm.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?