Lamelové dveře do šatny

Budeme mít v ložnici šatnu (klasická vyzděná). Moc mi nepasuje varianta dávat tam klasické otvíravé obložkové dveře, které budou všude, protože ložnice je malá a bylo by tam předveřováno. Jak ji zavřít? Nechci žádný závěs :-D , ani skládací dveře, ani posuvné. Dívala jsem se v OBI na lamelové dveře, které se dávají na šatní skříně, šlo by je ale použít i jako dveře do šatny, tj. na obložky? Ale co klika? díky za reakci ... ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje My sme ich mali na satniku na chodbe, mali sme tam na jednej strane topanky a na druhej pracku. Normalne som ich nahodil na take male panty, dal som na ne male uchytky miesto klucky a do vnutra magnet aby sa neotvarali.
Odpovědět
@madein1974 ... aha, magnety ... dobrej tip ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje Skusim pozret dake foto, tusim som kdesi cosi mal.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m...
Odpovědět
Profilova fotka
Mam lamelové dveře u skříní všude:))) miluju je:)) posuvné-normálně zavírací....nabarvašíš je ,jak potřebuješ...zkrátíš...co chceš a klika??? Truhlářské potřeby ,nebo Asko podlahy Uhříněves.... tam truhláři nakupují vše..uchztky...nabytkové kování...osvětlení do skříní...ráj..mrkni mi do albíčka na ty lameláky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Máme také tyto dveře do šatny :-) viz foto.
Odpovědět
@matahb ... super, dělali jste si sami nebo s odbornou pomocí? a to zavírání - to je nějaký magnet? nejde to ztuha? díky ;-)
Odpovědět
Dělali jsme si to sami, obložku futer jsme udělili ze zbytku plov.podlahy co je v ložnici a v šatně na zemi :-) na hoře jsou dva magnety, na každý dveře jeden. Otvírá se to lehce. Ted budem dělat šatnu uvnitř jen tyčky na ramínka a sem tam regál a ně budu zase dávat tyto dvířka, ale malé 40x40cm :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?