Za kolik jste pořídili vnitřní dveře? Chceme levné

Profilova fotka
Ahoj, za kolik jste pořídili vnitřní dveře? Chceme úplně obyčejné, pokud možno co nejlevnější. A za kolik jste sehnali i dveře venkovní (plastové, klidně beze skel)? Moc děkuji za konkrétní typy a rady.
Odpovědět
1
2
cz na dveře je ještě SAPELLI kvalita trošku lepší než porta ale výrazně draražší. A i v čr jde sehnat porta doors. ale nej cenu vždy budeš mít když si to neobjednáš přez čecha ale přímo od poláků. https://maps.google.cz/maps?q=49.7518...... prodejna portadoors před castoramou v polsku
Odpovědět
@janneys má je v albu golfino ...mrkni, ten odkaz mi posílal on
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies od sapelli máme navrhované dveře v projektu a i se nám líbí, ale snažíme se ještě najít levnější možnosti. Moc díky za typ ;-) kouknu na to.
Odpovědět
@janneys no tak zkuste ty porta doors, prý stály 5000 i s obložkami atd...
Odpovědět
SAPELI cpl ořech, cena okolo 4400,-- za 80 dveře, zárubně i s klikama. Viděl jsem porta, je to papundekl.
Odpovědět
@janneys Mám od firmy DRE Piano kartáčovaný ořech je to nějaká lepší fólie CPL. Cena byla dobrá a máme to i s montáží od Okna Macek, viděla jsem je naživo a vypadali, kvalitně. Mají i levnější varianty, tak mrkni ve vyhledavači. Nejlevnější dveře koupíš v hobymarketech (OBI, Baumax, Hornbach). Nebo se jezdí do Polska do hobymarketů, tam to výjde ještě levněji.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji porta doors, jsou kvalitní, moc dobře chodí a do 5000 se vejdete. Sapeli nebrat ;-)
Odpovědět
máme Sapeli, v dolním patře jsou 7 let (tenkrát cena i s obložkou a klikou a montáží byla 4900), teď v létě jsme dávali nové i do horního patra - ty stejné a cena byla 5100 (jen klika vyšla na 900), jsme moc spokojení jak s kvalitou tak s provedením práce. Jsou to ty kvalitnější (né dřevo a né nějakej ten nejlevnější papundekl potaženej fólii co nabízejí) ty papundeklové s fólii si pořídila kamarádka a vypadá to příšerně :-| Vchodový dveře máme plastové, bez oken, bílé, dělala nám firma co okna, 90cm a stály 19tis.
Odpovědět
Zajímavé designově i cenově jsou Masonite - ovšem zkušenosti zde na fórech rozdílné. Domnívám se, že tak ohromné rozdíly v kvalitě jednotlivých výrobců být nemohou, takže já jdu do levnější varianty (i když moc dobře vím, že "nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci". Měla jsem vybráno od CAG, stejný materiál i typ u Masonite za polovinu :-) - tak nevím - je to jen o značce nebo i o kvalitě???
Odpovědět
@kaata22 Proč ne Sapeli?
Odpovědět
Také nás zaujaly dveře Masonite...Asi do nich půjdeme!
Odpovědět
A proč Sapelky jo? Zatím jsem na ně chválu nikde kromě ceny nečetl..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@angie.shy Nejsou tak kvalitní, platí se za značku. Ale každý má svůj názor, já bych si je nedala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@angie.shy Sapeli šli s kvalitou hodně dolů, což jsme si ověřili na vlastní kůži - jedny jsme pořizovali v roce 2009 (v našem bytě), další ve 2013 (u mamči). Říkají to i truhláři, se kterými spolupracuje můj muž. Naopak se prý hodně zlepšila česká firma Solodoor. My půjdeme asi do nich...
Odpovědět
Profilova fotka
@keila - měli jsme předvybráno od Sepos, ale nehodily se nám dekory k podlaze, takže nakonec vyhrála zn. Prüm a velká spokojenost, máme je ale zatím jen krátce.
Odpovědět
@keila díky, mrknu na ně.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@kytli Právě vybíráme dveře a budeme mít taky DRE. Jsem ráda, že s nimi máte dobré zkušenosti.. chceme posuvná do pouzdra, tak jsem zvědavá.. Nakonec jsme si taky vybrali Plus top (ty kulaté rámy se nám moc nelíbili) a přemýšlíme jestli v ořechu nebo jilmu.. máme hodně prosvětlený byt, takže by tmavší dveře snesli, ale nevím jestli se to bude hodit když máme v pokojích světlé parkety.. potřebovala bych to vidět.. :-|
Odpovědět
@lirael Máme v ořechu tak mrkněte do alba. Já jsem moc spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
@kkaccullka Jé díky.. už mrkám..:) Jsou pěkné.. taky jsem na ně koukala.. my se rozmýšlíme nad americkým ořechem.. chceme něco trochu studenějšího do toho našeho přesvětleného bytu..:) Máte moc hezké album, určitě se vám tam super bydlí.. hned bych se nastěhovala.. ;-)
Odpovědět
@lirael moc děkuju, bydlí se nám krásně - musím aktualizovat fotky :) Na tu barvu dveří si dejte pozor, aby se pak k tomu dala doladit podlaha a hlavně nábytek, kuchyňská linka atd.. Já lítala se vzorkem po obchodech a srovnávala aby okna, parapety a dveře, kuchyňská linka byly ve stejném odstínu, nebo alespoň ladili. Snažte se udržet max.dva dřevěné dekory v místnosti...a pozor taky na vzory dřeva ať se nebijou. Držím palce
Odpovědět
My máme v domečku Sande- typ lagos. Jsou nádherné. Barvu máme dub anthrazit příčné. Mohu jen doporučit.
Odpovědět
@janneys ahoj my mame bezpecnostni vchodove dvere,ocelove z vybavdomov.cz a staly kolem 6000 byly ve sleve a jeste jsou:-)
Odpovědět
@lirael přesně tak, ty kulatý rámečky se mi nelíbí, hranatý jsou hezčí ... o barvu s manželkou dost bojujeme ... ona chce bílou nebo světlý dřevo já tmavý dřevo (venge, jilm, nebo tak něco), protože skoro celý zbytek bytu bude bílý a podlaha je taky vcelku světlý dřevo ...
Odpovědět
ja vydel a vcer na bazaru krans e nove dvere http://www.stavbazar-jinak.cz/katalog...
Odpovědět
Profilova fotka
@kkaccullka Uff. no my vzorek viděli jen na počítači a jak bude vypadat podlaha zjistíme až na konci rekonstrukce.. zatím jsou ty starý parkety pěkně hnusně šedivý, ale měli by být světle žluté, možná nějaký ten červený odstín.. dle toho jak chytné přírodní olej.. se uvidí.. takže ladit těžko něco můžu.. kuchyň budu mít kombinaci bílá a ořech tabák (docela podobné možná malinko tmavší než dveře).. ale zrovna dveře do kuchyně budou spíš stále zašouplé do zdi.. jinak v obýváku skoro žádný nábytek nebude.. a budeme kupovat až po rekonstrukci, ten současný je 20 let starý, případně se nám po předělání místnosti už do ní nevleze.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@kytli Jj.. no my jsme o barvu ani tak nebojovali, jako spíš nevěděli..:) nakonec jsme rozhodli ten americký ořech.. není to moc tmavé, ale přesto tmavší.. světlý se nám moc nelíbil.. snad jen ten jilm.. ale světlé už budeme mít podlahy a i zdi.. Taky světlou sedačku v obýváku, nábytek v ložnici.. tak myslím, že to stačí... navíc je fakt že pro nás jsou to jen 3 dveře.. na záchod a koupelnu necháme naše původní dřevěné.. Budete vybírat u těch dveří tu příplatkovou výplň něbo ne (jestli dřevotřískovou nebo dutinkovou)??
Odpovědět
@janneys kdyby to počkalo sapeli v lednu bude mít 30% slevu
Odpovědět
@lirael my máme ten standard a výplň v pohodě Dveře jsou dostatečně pevné
Odpovědět
Profilova fotka
@kkaccullka My jsme někde četli, že prý ty příplatkové co jsou z dřevotřísky mají lepší zvukoizolační vlastnosti. což by se nám mezi obývákem a ložnicí hodilo... ale nevím nakolik to je a jestli se to vyplatí..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?