Mezera mezi dveřmi a podlahou

Prosím střecháky o radu.Mate někdo v novostavbě také takto nové interiérové dveře nad podlahou? Nevíme co s tim a jak to dál řešit. Díky za rady
Odpovědět
Pokud máte rekuperaci, tak určitá mezera je tam v pořádku. Pokud nemáte a štve vás to, přitelepte na to extra lištu či kartáček Tesamoll. Jinak určitým hardcore stylem se to dá řešit také.
Odpovědět
Co jsem takhle vyčetl tak do 1cm je to v pohode,rekuperací nemáme a o kartáčku vím jen je to esteticky nic moc. Šlo mi spíš o názory zda je to takhle normální nebo by to mělo být níž.
Odpovědět
Taky máme mezeru asi 1cm. Je to celkem normální, dveře jsou o trochu kratší než obložka.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme přesně 1cm. Někdy se tam dává práh nebo jsou různě vysoké podlahy, tak by to bez té škvíry ani nefungovalo. U vás je to hodně vidět, protože je to proti světlu a tmavé na světlém
Odpovědět
Profilova fotka
@boert predstav si, ze se ti tam primota kaminek - kdyz budes mit dvere jen treba 2mm nad podlahou. pripadne si neco nekde sedne a budes muset podrezavat. 1cm mezera je akorat. pokud to nekdo che utesnit uplne a nechce prah, existuji padaci prahy k zafrezovani do spodni hrany dveri.
Odpovědět
Profilova fotka
@boert nevím kolik cm nebo mm ta mezera je, ale jak psali jiní do max. 1cm je v pořádku. Vypadá to že si pan řemeslník ulehčil práci a nezkracoval obložky. Nám to též vycházelo 1,5cm tak se zkracovaly obložky na 6mm a to máme rekuperaci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?