Polské dveře DRE Fosca, máte zkušenost?

Polské dveře DRE Fosca, máte někdo zkušenosti? Uvažujete o koupi? Viděla jsem je na púrodejně a vypadají moc pěkně v dekoru kartáčovaný ořech. Máte je někdo doma?
Odpovědět
1
2
Nikdo ještě nemáte dveře od firmy DRE?
Odpovědět
halo halo =-)
Odpovědět
Profilova fotka
přidám jen názor, myslím, že firma Okna Macek dodávají interiérové dveře DRE, tak si myslím, že když tak známá firma dodává tyto dveře, tak by snad neměl být problém :-N
Odpovědět
Dobrý den, máme dveře od porta doors, dre je prý odnož téže firmy...známí mají od portadoors a jsou spokojeni, hlavně ta cen je super
Odpovědět
@mabeline ... díky ... a s porta doors jste spokojeni? máte folii nebo lamino? nechala jsem si nacenit porty i dre a porty jsou v té stejné povrchové úpravě o dost dražší ... díky ;-)
Odpovědět
Vidím že se rozjela diskuse. Do těch dveří půjdu, ošahala jsem si je na prodejně a vypadají super a mají bezkonkurenční cenu s montáží zdarma, zkoušela jsem poptávat i další firmy a Okna Macek zatím vedou.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nakonec jsme ty dveře objednali u Macka v Ostravě a šli jsme do DRE piano kartáčovaný ořech. Máme půl roku a jsem moc spokojená. Montáž proběhla v pohodě a to si chlapci museli upravit jeden otvor. Takže za mně to byl dobrý výběr. Ty plné mají skleněné pásky a jde krásně vidět zda se uvnitř svítí (u WC a spíže to je super), ale může být i kovový pásek. Máme dvoje prosklené mléčným sklem a do chodby jde dost světla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Uvažujeme také o koupi těchto dveří. od fi.DRE. Jaké jsou vaše zkušenosti? Děkuji za vaše poznatky. ;-)
Odpovědět
@1pepino kdyz ti to reknu koupis je u me? :-D. Jsou fakt dobre! Polaci ve dverich jsou fakt jinde nez my. Design je uplne jiny level nez nase SAPELI a kdyz ti reknu, ze vcetne zarubni a kliky jsou za 4300 kc bez dph tak neni duvod vahat. Tak co udelame kseft? ;-)
Odpovědět
Poraďte prosím, tmavé, či světlé? Děkuji všem.
Odpovědět
Profilova fotka
1pepino tmavy ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@1pepino za mě také tmavé
Odpovědět
Já bych si od poláků nekoupil ani lizaky malinove až vůbec telefon komurkowy amerikanski :-D https://www.youtube.com/watch?v=wUfY7...
Odpovědět
To jsou vážně super ceny :-) Nevíte, jestli dělají i posuvné do pouzdra? To nějak nemohu najít. Kde je možné je vidět naživo?
Odpovědět
@mili23 Dělají.
Odpovědět
Ahoj máme DRE, vybrali jsme je samozřejmě kvůli ceně a vzhledu. Hledali jsme klasiku, cžSapli a atd.nemaji. Jsme zatím spokojeni máme lamino, bílé. A jestli mohu porait, ta raději do chodby světlé, i když černé jsou luxus. Páni, co nám montovali říkali, že hodně se teď berou černé a že když je namontují, tak se pak se prý lidé chytají za hlavu, že to hodně ztmavne ten prostor.
Odpovědět
Profilova fotka
@mili23 Ahojky,jojo delaji....maji vzorkovnu v Praze na Zizkove.Hned na proti budove kde sidli Sazka...nepamatuji si adresu. :-)
Odpovědět
@tetecko Děkuji. Až to bude aktuální, určitě tam zajedeme.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@1pepino Také mám DRE a tmavé a vypadá to skvěle..do chodby, kde jich je většina,jde přes den přes teraové dveře dost světla a večer stejně svítím :) Jinak vypadjí opravdu skvěle,málokdo věří,že jsou z Polska a jediný problém,který jsem zatím měla,byl,že vypadával kousek té jedné ozdobné lišty.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
@kkaccullka Můžu Vás požádat o nějaké fotky dveří co máte? Právě o nich také uvažuji u Macka na ně mají teď slevu. Přemýšlím o dekoru, jestli bílé nebo nějaký světlý dekor dřeva. Podlaha bude Dub selský / 10135-1 od Fatry.. Moc děkuji .-)
Odpovědět
Profilova fotka
@le_or máme taky DRE od Macka, mám je buď v albu nebo fotoblogu
Odpovědět
@le_or máme kartáčovaný ořech je to taková vroubkovana fólie. S barvou jsem max spokojená nedokážu si představit bílé a jejich údržbu. My ještě furt dobudovavame, takže se dost práší. Údržba vlhkým hadrem.
Odpovědět
Profilova fotka
@designlifestyleteckacz Měla bych zájem o nabídku! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@kkaccullka na kolik prosim vyjdou 1 dvere plus oblozka od DRE
Odpovědět
Dveře 80 i s obložkama montáží a zaměřením i dopravou nás vyšli vč.DPH cca 6 tis.(teď nevím přesně). Je to vč.kování a parádní nerezové kliky (kterou jsme si minule dopláceli, teď je v akci). Cena se liší podle vel.dveří a šířky obložek. Cena je stejná zda jsou dveře plné nebo prosklené (a ty prosklené jsou fakt parádní). Pokud to chcete vědět úplně přesně kouknu se doma do faktury.
Odpovědět
@kkaccullka a kde jste je koupili? cena vypadá dobře
Odpovědět
Profilova fotka
@elikafred okna Macek mají dveře DRE :-) , také je máme v užším výběru, mají i různé slevové akce a ted snad nějak i při nejakém odběru myslím za 40000 i protipožární dveře vchodové , ale jen do bytu, jinak snad tu cenu pak o to poníží... Mám ted čerstvě od nich nabídku.
Odpovědět
@elikafred okna Macek
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?