Porta dveře či jiné levné

Profilova fotka
Ahojte, hledám si dveře a obložky do nového baráku. Jelikož rozpočet není nafukovací, hledám mezi levnějšími. Dočetl jsem se, že dveře Porta se sice vyrábí v Polsku, ale jsou "kvalitnější". Líbí se mi řada Koncept a Verte Premium. Pak je ve hře ještě Siko, případně dveře DRE. Máte někdo nějaké tyto značky? Mám teď v bytě dveře z Baumaxu už přes pět let a nemůžu si stěžovat, že bych s nimi měl nějaký problém, a tak se mi ani nechce "vyhazovat" za nějaké dřevěné, Sapeli apod dveře. Jaký je Váš názor? Díky všem
Odpovědět
Mame Dre, vsem je doporucuju, protoze za tu cenu jsou skvele.
Odpovědět
Profilova fotka
Diky 🙂 koukam tady v katalogu na dvere DRE Premium ... vychazej i se zarubnema a montazi na nejakejch 5700/ks bez DPH coz je zadarmo 😄 potrebuju 7 dveri 🙂)
Odpovědět
Měli jsme vybrané dveře Porta Scandia. Prodejce dveří nás přesvědčil na Erkado Juka, kvalitou jsou prý lepší a levnější. Dobré a cenově výhodné prý jsou dveře Woster. Ty jsme ale nevzali, protože design byl trošku jiný než jsme si představovali.
Odpovědět
@zdenek_valek Mame typ Deco, 4 prosklene, 4 plne, 1 posuvne. Dekor dub polsky. Bez kliky a bez montaze. Cena je i s dopravou (250 zl.). Po prepoctu to bylo cca 37.700,-.
Odpovědět
@zdenek_valek Máme Porta koncept a jsme maximálně spokojení 👍.
Odpovědět
@puhelin Dal byste tip, s jakým prodejcem jste se domluvil? Poptávám Porta Hide, ale zatím mi neodpovídaj
Odpovědět
@kobl My jsme je nechteli kupovat pres nekoho tretiho, takze manzel jel rovnou do Polska do Klodska (to mame nejbliz). Tam udelal objednavku a zaplatil zalohu. Kdyz nam je privezli a nanosili do garaze, platili jsme jim v hotovosti zbytek.
Odpovědět
@puhelin Toho jsem se trošku bál - mám je hodně z ruky, ale díky
Odpovědět
@kobl Tak jedine objednat pres internet. I tak si myslim, ze se vam to vyplati.
Odpovědět
My kupovali Voster v ČR. Cenově se dostali níže než v Polsku 🙂 A kvalita super.
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste bych se chtel zeptat...chtel bych bezpolodrazkove (bezfalcove)... mate nejake doporuceni?🙂
Odpovědět
@zdenek_valek . ...ja som dal Porta Doors Verte...vyyborne!som spokojny ...k tym bezfalcovym,no já som nad nimy aj uvazoval,ale ked som ivchch videl v predajni,brrrr,dvere a zárubne (bezfalcové)jak na Zdravotnom.stredisku!!!! ...mne to prišlo strašne ,,nevhodné"do novoatavby ...a pozor!!!musia byť ,,Excelentne"osadené!!!aby nepìsaly dakde väcsiu,dakde mensiu fugu!!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Diky za postreh... to bych jeste musel nejak ohlidat... (uz me to hlidani remeslniku, popravde, velmi unavuje 😄) .... mohl by jsi mi prosim poslat fotku tech dveri falcovejch?🙂 .... ono totiz za ty bezfalcovy bojuju hlavne ja, jelikoz se vsechny dvere na chodbe (celkem 5 na viditelny strane z obyvaku) bude otevirat do chodby, a tak si moc nedovedu predstavit tolik pantu vedle sebe 🙂) diky moc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?