Propojené zámky

Dobrý den, máte někdo dveře s propojenými zámky, tj. že zamknete jedny a automaticky se zamknou i druhé (stejně i u odemknutí)? Od koho?
Odpovědět
Profilova fotka
tohle by urcite resit pres nejakou chytrou elektroinstalaci. Klasickym zpusobem nevim, spis asi nee. Musí na to být přizpůsobené dveře a právě ty kabely, datový i silový.
Odpovědět
@ozzy77 Jo, něco jsem našla, ale všechno v zahraničí, ne tady...
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt no tak v tom případě pokud to myslis vážně, budeš muset oslovit nejakou firmu co se tim zabývá a ne alliexpres🙂 A jestli je to to, co máš u sebe na profilu, tak to urcite nee. To budes chtit asi trvale bezpecne a spolehlive reseni.
Odpovědět
@ozzy77 Počkat, proč to je blbé řešení, to, co tam mám?
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt je tam jakejsi adapter do zasuvky, a to nebude dobre reseni, kdyz to muze kdokoliv vytahnout a tim padem to prestane fungovat. Ta elektronika musi byt pripravena uz i ve dverich a ne ze neco se bude sroubovat přes. Musi to byt zabezpecene aby to nikdo nemohl vypnout, nebo poskodit. Kdyz jsem mel o tohle reseni zajem, byl jsem i u vyrobce dveri se podivat jak se to pripravuje, ale nakonec jsem od toho ustoupil. Blbé to asi není, ale vypadá to spiš jako na nejake pokusy, nebo nekam kde to neni dulezite.
Odpovědět
@ozzy77 No, a není to právě dobrý? Když se mi uvnitř zavřou děti, že můžu za nima kdykoliv jít i zvnějšku?
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt jestli myslis do koupelny, tak pokud tam mate standardni WC zamky, tak ten se bez problemu da otevrit zvenku minci nebo sirsim sroubovakem. na zabouchnuti vchodovych dveri (aby nezustal klic v zamku zevnitr) staci osadit vlozku s knoflikem. A zabouchnute klice pak muze resit neco jako https://www.alza.cz/danalock-v3-chytr... priklanim se nazoru @ozzy77 - tyhle veci bych z aliexpressu nebral
Odpovědět
@jumpmans To není Aliexpress 🙂 Nějaká firma z UK. To bylo s tim zavřením spíš na teb synchronizovaný dvojtý zámek. Je to pro koupelny se 2 dveřma. Aby se zároveň zamykaly a odemykaly oboje..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?