Prosím poraďte levné posuvné dveře ze skla

Sháním levné posuvné dveře nejlépe ze skla, prosím poraďte výrobce/prodejce.
Odpovědět
My máme z obi...
Odpovědět
@sobii tam jsem se koukala, ale my potřebujeme vyšší, 260 cm na výšku a ne do pouzdra, ale jakoby do otvoru, aby se jako překrývali ty dvě skla. Neumím to vysvětlit.
Odpovědět
Profilova fotka
@jaasminka objednat kovani z demos trade a kalena skla tl.8mm z Ertl glass. Asi nejlevnejsi mozna varianta pokud nemate znameho ktery u vyrobcu skla dela velke objemy... Pokud mate zivnostensky list je dobre se v demosu registrovat, na nektere veci je pak az 30% sleva proti koncovym cenam pro maloobchod
Odpovědět
Firmy co vyrábí vestavěné skříně mohou vyrobit posuvné dveře na zakázku v jakémkoli rozměru. Jen je nedají na skříň ale do průchodu. Hodně tím vládne Woodface, Mline, ale asi Vás uspokojí kterákoli firma. Důležitá je kvalita kování - koleček. Hodně dobré jsou od francouzského výrobce. Nevím, jestli hledat levné se v tomto případě vyplatí. Kvalita kování + při tomto rozměru sklo s ochranou fólií, ... , nevím co myslíte tím levné, ale zadara to nebude.
Odpovědět
@mrblackpa Nabídku máme prozatím od společnosti sklomat, kde se cena pohybuje bez montáže cca 25 tis. Kč, což je pro nás moc.
Odpovědět
Nevěřím, že seženete výrazně levněji, spíš výrazně dráž. http://www.woodface.cz/sortiment/deli... ale výrobci Vám cenu poskytnou i mailem. Zadejte do kalkulace počet dveří a materiál, rozměr průchodu.
Odpovědět
http://www.woodface.cz/sortiment/vest... http://www.woodface.cz/sortiment/vest... http://www.sapeli.cz/cs/produkty/dver... Výrobců je mraky. Pokud hledáte, pak bych doporučil menší firmy s výrobou vestavěných skříní. Ti budou asi nejpřijatelnější.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@sobii jak jste spokojeni s dveřmi -skleněné (nemáte foto :-) prosím. Posuv funguje bezproblémů? Cena je zde přijatelná, za cenu jedněch přímo od výrobce by byly zde dvoje.
Odpovědět
Vše funguje bez problémů,Maj i více druhů,
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?