Sapeli - bílé dveře, máte někdo?

Profilova fotka
Ahoj holky, máte někdo v interiéru bílé dveře od Sapeli? díky i za inspirativní fota. PS: jaké jsou Vaše názory na bílé dveře v interiérech?neomrzí? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna jsme si je dneska objednali :-) Myslím, že je to super volba, neutrální, elegantní a zbytek interiéru si můžeš doladit, jak chceš.
Odpovědět
Profilova fotka
taky máme bílé dveře. nedám na ně dopustit, když bychom měli s dekorem, tak se to může časem tlouct s nějakým nábytkem... a mít v jedné místnosti několik rozdílných dřevěných dekorů mi přijde pěkně škaredý :-)
Odpovědět
myslim ze bile nejsou spatne, ale musi byt zvoleny vhodny model a desing dveri. Napriklad takove dvere model swing od sapeli jakekoliv provedeni (ala 30tá leta) se stanou, nebo uz jsou hitem viz v odkazu http://www.koralcz.eu/sortiment/inter... Rozhodne se mi libi vic svetlejsi, nez ty co ted kazdy dava , orech, wenge atd... ale je to vec nazoru ;)
Odpovědět
Profilova fotka
zrovna řeším, pere se to ve mě, v domku jsem měla bílé a k barevným stěnám a bílým oknům to bylo super, ale nyní máme třešeň a je to taky krásný..do dalšího domku jsem si dnes nechala nacenit teak, ale musím do zítřka promyslet jestli nezměnit na bílou...
Odpovědět
Profilova fotka
@eatygrenee V současném bytě máme bílé CPL dveře od Masonite, na wc a do koupelny plné, do pokojů a obýváku s prosklenou 4-6 mřížkou, a i po 5 letech se mi pořád líbí. Do nového domku jsme taky vybrali CPL bílou a rozhodně si nemyslím, že by omrzela. Když máš totiž bílé stavební prvky, jako jsou okna, topení,....tak se to naopak docela hodí, když jsou bílé. I architekt nám řekl, že pokud jsou bílé stavební prvky je mnohem ucelenější mít dveře bílé. Spousta lidí si dává plastová! okna v dekoru dřeva! a pak k tomu horko těžko vybírají podlahy a vnitřní dveře - stačí se podívat zde na fóru, kolik tu bylo dotazů tipu "budou se hodit dveře třešeň k oknům zlatý ořech?" A pak k tomu ještě ladit nábytek, kuchyni..... Mrkni ke mně do nejstaršího alba z bytu, tam mám určitě dveře nafocené.
Odpovědět
Profilova fotka
bbn : děkuji, máet to doma moc hezké. My jsme nakonec ale nevybrali bílé, ale bělené dřevo. je to nádherně světlounké, takřka dobíla, ale ne přímo ta "sterilní nemocniční bílá", no snad budeme také spokojeni. Ale uvidíme je až za 10 týdnů ;-) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
měla bych dotaz na ty co mají bílé sapeli dveře...našla jsem info kdy upozorňují že zárubně jsou z jiného materiálu než je bílé CPL a můžou být barevné odchylky...Nemáte někdo doma CPL bílé od Sapeli? Jsou zárubně stejně barevné?
Odpovědět
@kata267 zárubně i dveře jsou stejné
Odpovědět
@petraxname děkuji za info :-) jen ještě když máte ty bílé CPL jak vypadají po nějaké době hrany? ve vzorkovně jsem viděla, že ten cpl povrch má hrany jen k sobě (tzn.dveře nejsou bez spár jako např.lakované) a byly dost špinavé, černé....a na té bílé to nevypadalo zrovna hezky...
Odpovědět
@kata267 spáry jsou v pohodě, nic, co by mě rozčilovalo.
Odpovědět
@petraxname pozitivní, díky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?