Sapeli - jaká je to kvalita? A je vysoká cena zárubní běžná?

Na dům mi firma nabízí dveře "Elegant CPL laminát 10" při ceně 4800,- bez DPH. Co vy na to? Je to dobrý poměr cena/kvalita? Co měl ale zaráží je cena zárubní. Ta je 4500,- Kč bez DPH. Je to normální? Doplním že bych v rámci kvality chtěl nějaký zlatý střed.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
No do bytu jsem kupoval Sapeli 6 dveří i zárubně, bylo to před cca 12 lety a cena 1 dveře včetně zárubně 11500kč, nevím jaká to byla kvalita, ale se mi líbily a slouží dodnes. Jo akorát jsem kupoval světlý jasan a dnes z toho je světlý dub, no prostě trochu ztmavly. Takže těžko soudit cenu, já např. když se mi to líbí a mám momentálně na to tak to prostě koupím.
Odpovědět
@robertpok Máme síce biele dvere Prüm kupované pred dvoma rokmi. Ale pre porovnanie : cena za krídlo bola vtedy cca 6500 a zárubňa cca 3500 + zámok a kľučka ešte čosi.
Odpovědět
@robertpok Ešte doplním ,že sú to lakované dvere a ceny sú bez DPH
Odpovědět
@nina004 Lakované dveře bývají levnější, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Sapeli obecně docela dobré. Mám v CPL, ale cena opravdu závisí na mnoha dalších věcech, Takže cena základního křídla například u mě neodpovídá výsledné ceně - magnetický zámek, 210cm, zvukově odolné, reverzní otevírání se skrytými panty, hliníkový rámeček, kliky M&T a podobně.
Odpovědět
@robertpok Interierove dvere od zari dvakrat za sebou zdrazovali, vim min. o trech dodavatelich, kde to bylo vicemene zdrazeni o stejna procenta. Vami uvedena cena mi prijde adekvatni dobe a tomu, ze se jedna o Sapeli. Ono ani u ostatnich “klasickych” firem to nebude o moc levnejsi. Pokud chcete levnejsi budete se muset poohlednout po polskych nebo hobbymarketech.
Odpovědět
@bayt To netuším. Nám sa páčili,tak sme si ich v predajni vybrali
Odpovědět
@nina004 Jo, jen že pán se ptal na CPL...
Odpovědět
@bayt Nevšimla som si 🙈
Odpovědět
Za tu cenu se mi zdá, že to budou nějaké papiraky, pokud chcete střední kvalitu, chce to alespoň dutinkovou výplň. My si teď nechávali nacenit dveře u solodoor a u hormanna a plné dveře vychazeli cca 12tis., vyhrál hormann.
Odpovědět
Hormann se mi libi kvalitou nejvic a na “normalni” dvere ted maji i dobrou cenu. Problem je, kdyz chce clovek soupacky nebo proskleni, tam ta cena rapidne naskoci. U nas vyhral asi Zlomek, ale objednano jeste nemame🙈, taky to porad resime.
Odpovědět
Článek se načítá
@happy_barbucha My právě teď vybrali toho Hormanna, mají akci a vyšel lépe než Solodoor. Máme 1 soupacky a ukecala jsem přítele na 2 skoro celé skleněné, ty vyšli teda na raketu, zbytek plné. Akorát jsem chtěla cerne kliky, ale v ceně už jsou chrom, to by bylo dalších 20tis. navíc a to už mi doma neproslo🙂 No a dodání 12 týdnů.
Odpovědět
@pettrus1210 nechl jsem si cenit před 2 lety Hormanna (měl jsem od nich za super cenu dvojgarážová vrata) a Sapeli. A při pohledu na nabídku Hormanna jsem si hrůzou cvrknul do textilu. Takže doma Sapeli, nevím jak teď zdražovali, ale tenkrát bezfalcovky, skryté panty, magnetické zámky cca 11 tis za dveře. Mám jich v baráku 11, z toho dvoje posuvné.
Odpovědět
@petros4 nevím jak je na tom Sapeli cenove, říkám, my měli nabídky jen od solodoor a hermanna, překvapilo nás, že hermann vyšel lépe, pac toho jsem si nechávala nacenit jen tak pro zajimavost. Oni mají teď nějaké akce, třeba zarubne byly výrazně levnejsi
Odpovědět
minulý podzim objednané sepos, střední kvalita, výplň dřevotřísková dutinka , CPL lamino - zárubně 2500 a dveře od 3 200 do 4 200 (bez DPH).
Odpovědět
@nina004 Díky za informaci o tvé ceně. Vypadá to, že to vychází dost podobně jako moje cena. @petros4 Díky za info. @artep1987 Sepos... to mi nic neříká. Podívám se na to.
Odpovědět
@pettrus1210 Ano mam uplne stejnou zkusenost. Take jsme nechali nacenit jen tak pro zajimavost a cena me prijemne zaskocila. Bohuzel nam do toho hodily vidle troje prosklenne soupacky. A chceme prave take cerne kliky a idealne i cerne panty. Ono to na tehle “blbostech” hodne naskace🙈 Ale treba hormann byl porad levnejsi nez Vltavin a kvalita uplne jinde
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?