Výměna dveří - bez bourání

Potřebuji vyměnit 9 dveří - mají kovové zárubně- na netu jsem našla zárubně Porta renova bez nutnosti bourání, máte někdo zkušenost, případně doporučíte firmu na montáž zárubní? Na kolik cca vyjde montáž? nejlépe Jižní Čechy - Č. Krumlov, Č. Budějovice. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, montáž zvládnete sami - stačí si někde půjčit rozpěrky a mít k tomu váhu a pur pěnu. U nás chtěli za montáž zárubní 1000/ks. Takže jsme se rozhodli montáž samo-domo. Ohledně zárubní co uvádíš musíš počítat s tím, že se ti průchod dveří zmenší o jednu velikost (tedy místo 80 budou 70). Takže jestli máš někde 60ky - tak to bude trochu problém..
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně, jak píše jonnyj... kovové zárubně se dají obložit, ale zmenší se průchodnost. My jsme kovové zárubně povětšinou vybourali. Zůstaly nám jedny na WC, kde hrozilo, že se celá kantka strhne. Bohužel se zrovna jedná o 60ky...U těchto dveří jsme se nakonec rozhodli zárubně zachovat a jen natřít barvou shodnou s dveřním křídlem. Nebude to zřejmě žádná hitparáda, ale průchod na už tak malé WC jsme zužovat nechtěli. Jinak jsme poptávali asi celkově 5 dodavatelů dveří a montáž vychází opravdu cca kolem 1000/ks. Obklad kovové zárubně nabízí hodně firem. My byli v Sapeli, Sepos, Zlomek, CAG, dveře Prum...pak už záleží na typu a dekoru dveřního křídla, v jaké cenové relaci si vybereš.
Odpovědět
@jonnyj Děkuji za odpověď, koupelnu a WC mám skutečně 60.
Odpovědět
@verucka Děkuji také za odpověď o montáži musím popřemýšlet jsem sama ( 70 let)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?