Barva na obklady

Chtela bych se zeptat, jak se jmenuje barva, kterou lze natrit obkladacky (v kuchyni, v koupelne) a ktera jde pak zase jiny prostredkem dolu, aniz by slo pak poznat, ze byly obkladacky natrene. Stehujeme se do pronajateho bytu, ale vzhledem k jeho velikosti a poloze v nem hodlame zustat dlouho a chtela bych si ho trochu upravit k obrazu svemu. Ty barvy na kachlicky jsem videla pred par lety v nejakem casopise o bydleni... ale myslite, ze si muzu vzpomenout, jaky to byl casopis? :-D Dekuji za odpovedi x-)
Odpovědět
Snad pomoze posunutie temy vyssie... Mam obdobny problem - cim mozno natriet umakart prosim - ma niekto realnu skusenost s varioprintom? Dakujem za informacie.
Odpovědět
Chtěl bych přemalovat umakartové jádro koupelny v panelovém domě. Který výrobek je nejvhodnější ? Děkuji Před vlastní aplikací níže uvedených nátěrů je nutné umýt celé jádro, vč. stropu vodou s mycím prostředkem a nechat dokonale uschnout. Jako základní nátěr Vám doporučujeme použít PRIMALEX PRIMER. Nátěr se nanáší v neředěném stavu. Po jeho zaschnutí můžete aplikovat "krycí" nátěr. V případě, že preferujete bílé stěny doporučujeme PRIMALEX FORTISSIMO (omyvatelný). Pokud chcete barevné řešení zvolte výrobek PRIMALEX PROCOLOR 2 (také omyvatelný). Primalex Procolor2 je nátěr určený k obarvení pomocí kolorantu aplikovaných v kolorovacích automatech. Diky automatickému tonování si můžete vybírat z nabídky 8 tisíc odstínů. Kontakty na jednotlivé Kolorovací centra PRIMALEX naleznete na našich webových stránkách.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 letech
Už je to téma sice staré, ale narazil jsem na jeden produkt právě na různé dlaždice, kachličky a tak. Výrobce je SPS, používá se ve dvou vrstvách a lze tónovat. Po vytvrzení je neskutečně odolná, plocha se dá dobře udržovat, odolává čistícím prostředkům. Máme jí na chatě zhruba dva roky a vypadá stále jako po natření. Opravdu doporučuju! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bohuslav32 tak to by som nepovedal ze existuje nieco konkretne na tento problem, pretoze neraz som hladal dokonca som sa aj v retazcoch pytal ci nieco take nemaju na obklad a ked som potreboval asi dva roky dozadu tam mi nic take nevedeli poradil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@medardo Zrovna teď jsem koukala na článek jedné kolegyňky tady, jak natřela obklady v koupelně a na záchodě a je moc spokojená. Dávala tam tento odkaz http://m.barvy-morys.webnode.cz/produ... Jedná se o toto album: http://www.modrastrecha.cz/blog/blond... Snad to někomu pomůže.. ;-)
Odpovědět
Jak říkám, máme to tam a funguje perfektně. Ten nátěr je hodně odolný a dobře omyvatelný. Taky jsem o ničem na přetírání dlaždiček neslyšel. Když jsem něco takového poptával, tak mi paní říkala, že dlaždičky se nepřetírají, ale rovnou mění, tak mě to na čas odradilo. Produkt od Fluggera vypadá spíš jen jako základní nátěr, proto "primer" - mezivrstva pro něco dalšího. Pak při čištění nebo nějaké zátěži může být třeba problém. .. ale nakonec je důležité, že je spokojenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lirael nejde mi to nejako otvorit neviem preco, takze to je ako zakladna vrstva. Ona na to na vrch na Flugger uz nic nedavala, ci este nieco hej?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?