Box na polstry, kam opravdu nezateče. Máte zkušenost?

Mám dotaz na všechny, kteří nemají zastřešenou terasu: Kam ukládáte polstry na židle a lavice? V nabídce je sice box na polstry, ale myslím si, že do něj stejně naprší. Máte někdo zkušenost s nějakou lavicí či boxem, kam opravdu nezateče? Děkuji za tipy. PS: My denně vždy polstry nosili domů, ale je to otrava.
Odpovědět
@dracula Máme na ně venku trvale umístěný umělohmotný box. Je kupovaný loni v Lidlu a je naprosto vodotěsný. Nikdy nám do něj nenapršelo. Ale víko je větrem snadno odklopitelné, proto na něm máme danou zátěž. Taky jsme řešili, kam polstry furt dávat a box to vyřešil. :-)
Odpovědět
@alcar A je to trochu estetické? Mnoho boxů je děsně nezvhledných. Ale asi to nebudou mít opět v Lidlu v nabídce. To je vždy jednorázová akce.
Odpovědět
@dracula No extra estetické to není, je to prostě černá truhla, která nám tu tak volně stojí. Ale máme ji mimo terasu a ještě zašoupnutou za domem, takže zas tak hrozné to není. Ale je to jediné rozumné řešení naší dosavadní situace. Terasu zastřešenou nemáme a ještě dlouho mít asi nebudeme, takže zatím nechci kupovat žádné lavice apod., do kterých by neteklo. Přidávám foto bedýnky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dracula My máme taky ty z Lidlu - na balkóně. je to sice plast, ale vypadá to celkem dobře. Jinak ony se tam ty akce opakují, my jsme je kupovali loni a teď je tam měli zase nedávno:-)
Odpovědět
@ayenkas @alcar Moc děkuji za reakce. Toto jsem viděla a myslela jsem si, že do toho naprší. :-)
Odpovědět
@dracula Ne z toho deště nemusíš mít fakt strach. Vlhkost se tam sice dostane, ale ne taková, že by polstry byly mokré a když je člověk aspoň jednou týdně vytáhne na vzduch, tak určitě nezplesniví. A dokonce tahleta má i otvor na zámek-kladku, aby se tam zloděj nedostal nebo třeba proti tomu větru.
Odpovědět
@dracula Jo a přesně jak říká @ayenkas, akce v Lidlu se opakují, takže stačí sledovat a možná ještě letos box bude v nabídce. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?