Budování podkroví - kam se všemi věcmi z půdy?

Profilova fotka
Ahojda, s manželem přemýšlíme, že bychom si v budoucnu udělali z půdy podkrovní byt. Bydlíme v RD s manželovo prarodiči :-) Otázka je, kam se všemi těmi věcmi, co tam teď jsou?? Počítám, že dobrá polovina se vyhodí, ale kde pak máte uskladněné zimní věci, nějaký ten nábytek, co babi s dědou prostě nebudou chtít dát pryč a tak? Díky za rady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, to je problém! My koupili domek s nevyklizenou půdou a museli jsme se několikrát otočit do sběrného dvora a pak objednat i kontejner, který jsme zaplnili 2x! A to část věcí (konkrétně dřevěný nábytek) skončila v nepoužívané garáži. S úložným prostorem je ve starším domku vždycky problém - plánuju velkou vestavěnou skříň do chodby, v podkroví by měla vzniknout malá šatna a skladovací prostor vyšel pod částí schodiště (dávám tam např. lyžáky, stan, spacáky, kufry a batohy a sezónní boty).
Odpovědět
Profilova fotka
No právě, tam je věcí, že tam jsou udělaný jen takový cestičky na chození :-) Podkroví bude sice až za několik let, ale myslím, že když to začnem pomaloučku polehoučku vyklízet už teď, tak to pro babi nebude takovej šok... Hmm, tak úložné prostory pod schody, to mě nenapadlo, dobrý nápad, děkuji! ;-)
Odpovědět
@knacki Kam s nimi? Do sklepa? Do garáže? Vybudovat komoru?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak já vám to blejsknu, to by byla komora jak menší byt :-D Ve sklepu je po tom, co vedle vybudovali nové hřiště krapet vlhko :-(
Odpovědět
@knacki My jsme budovali podkroví před pár lety, bydlíme v domku s babičkou. Většina věcí se vyhodila, něco skončilo v garáži, něco si vzali naši s tím, že na to mají vzpomínky nebo se jim to líbí... Úložné prostory jsou boj. Taky máme velkou vestavnou skříň v chodbě, další v ložnici. Pro skladování věcí, které nejsou až tak často potřeba využíváme prostor těsně pod špičkou střechy - při přestavbě tam vznikla taková půdička přes celou délku domu, asi metr a půl vysoká, z chodby tam máme skládací schody.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?