Cena vizualizace interiéru

Prosím, nevíte jak se zhruba pohybuje cena vizualizace interiéru? Řeším, zda si ji nechat udělat na obývák s kuchyňským koutem cca 38 m2. Děkuji
Odpovědět
Vím o paní za 5 tis za pokoj.
Odpovědět
@funnym předpokládám, že ceny se budou lišit. Ceny si poptejte u někoho, kdo to dělá, jestli je nebude mít již na svých webových stránkách.
Odpovědět
@luckavra mohu poprosit o kontakt na paní má stránky kde je možné vidět její práci a kontakt prosím ?
Odpovědět
@radim83 já vím,že se ceny budou lišit, jde mi o zjištění, jak se ceny zhruba mohou pohybovat.
Odpovědět
@funnym ja jsem poptával před par lety, ovšem kompletní projekt včetně vizualizace, ceny byly od 2 tisíc (studentka architektury), až po 10 tisíc (zavedené studio) za místnost. Vždy je nejdražší jedna, dvě místnosti, za cely dům už bývají ceny přijatelnější. Šel jsem nakonec cestou dvou studentek v posledním ročníku architektury.
Odpovědět
Kde se daji sehnat kontakty na studenty architektury prosím ?
Odpovědět
@luciifer stránky nemá, má to jako přivydělek k svému zaměstnání- architektka. Je z Karlových Varu. Je dobre mít architekta poblíž místa činu, aby se podíval na dům a okolí a dle toho navrhoval.
Odpovědět
@luckavra : my řešíme celý byt s designérským studiem. Celý byt 20 tisíc (tedy 3 pokoje+ kuchyň/obývák v jednom), v této ceně je i dohled nad realizací s námi vybranými firmami (což se ukázalo jako největší benefit, protože např. jednání s koupelnovým studiem bylo "za všechny prachy" - sami jako laici to jednak neohlídáme a také na to nemáme čas)
Odpovědět
@cell to je tedy stejná cena jako jsem já uvedla.
Odpovědět
@luckavra : ano, s benefitem dohledu nad realizací. Třeba s koupelnami Ptáček (které tedy těžce nedoporučuji) musela naše pí designérka strávit v mailové komunikaci mnoho hodin. Do termínu nestihli ani naplánovat, vše jim rozkreslila, pak několikrát po nich přepočítavala (ani to nebyli schopni správně spočítat). Ušetřila nám tím mnoho času a ještě víc nervů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cell můžu poprosit o kontakt na studio? Případně nemáte někdo kontakt na studio v Praze. Co jsem našla architekty, tak to je většinou 30 tisíc za obývák s kuchyní.
Odpovědět
Profilova fotka
je tolko inšpirácií zdarma... :-|
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?