Chtěla bych do předsíně moderní nábytek, poradíte?

Ahoj holky.Jdu k vám pro radu.Třeba jste některá řešila stejný problém,když jste zařizovali.Chtěla bych do předsíně nějaký moderní nábytek,ale všude narážím na typické staré předsínové stěny a to nechci.Líbilo by se mi spíš nějaký botník a k tomu určitě pěkný věšák a něco pro malou,když se obouvá nevím si vubec rady.Líbi se mi i celkem botník z ikea ten klasicky kde nejsou žádné uchytky,ale nevím jak jsou kvalitní.Manžel už šílí :-( ,protože zatím máme boty jen pěkně seřazené v řadě na zemi jak na přehlídce :-) Poradte nějaké tipy,kde se dají pěkné botníky koupit.Budu ráda za vaše tipy a rady.
Odpovědět
@vercamaxik Pěkný nábytek do přesíně mívají v Kika, my jsme si tam alespoň vybrali. Nebo něco okouknout a dát udělat u truhláře. :-)
Odpovědět
Děkuji za radu,určitě mrknem,sice to máme trochu od ruky ze Zlína do Kiki.Uvažovala jsem i nad truhlářem jen najít nějaké šikovného to je taky fuška.
Odpovědět
Profilova fotka
taky by se mi hodila nějaká inspirace na skříň nebo šatní stěnu + botník do předsíně. Asi skončíme u truhláře, ale chtělo by to aspoň nějaký dobrý obrázek :-p Zatím jsem vymyslela jen barevnou kombinaci třešeň + vanilka nebo bílá nebo něco světlého v lesku
Odpovědět
Profilova fotka
tak tohle je zajímavý....jako řešení do malých prostor super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme botník ,kerý máme v předsíni kupovaly ve Scontu v Brně ;-)
Odpovědět
Do předsíně mám stažené nějáké návrhy, jinak pěkný nábytek dělá firma dřevotvar Jablonné nad Orlicí, je dost drahý,ale šikovný truhlář to zmákne dle předlohy.
Odpovědět
Profilova fotka
já si nechala nábytek do předsíně vyrobit od truhláře. Lavice s úložným prostorem v bílém lesku a věšákový panel s háčky z ořechové dýhy + velké zrcadlo
Odpovědět
Profilova fotka
@alodi a z jakého materiálu máš prosím ten bílý lesk?
Odpovědět
Profilova fotka
@romi.r Thermopal
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?