Co dříve? Čisté podlahy nebo dveře a obložky?

Profilova fotka
Pokládali jste nejdříve čisté podlahy (viny, plovoučku, koberce atd.), nebo jste dříve dávali obložky a dveře? Myslím si, že kvůli výšce dveří je asi lepší mít nejdříve hotové podlahy, ale zase když nejsou dveře, tak podlaháři nemohou dotáhnout lišty. Někdo se bojí, že při instalaci dveří by se již hotové podlahy poničily. To se ale může stát i při stěhování nábytku, takže tím bych se nezabývala ;-) Jak jste to řešili vy?
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme dělaly první podlahy(v přízemí dlažba v patře plovoučka) a potom se dávaly obložky a dveře. Lišty kolem dveří se dodělávaly až po montáži obložek
Odpovědět
Profilova fotka
U nás prvně čisté podlahy, podlaháři si lišty jen připravili, pak se daly obložky a dveře, pak přijeli podlaháři lišty dodělat.
Odpovědět
Obložky a dveře nakonec. Lišty se dodělají. Já myslím, že by to obráceně snad ani nešlo. Obložky musí "sednout" na podlahu.
Odpovědět
Profilova fotka
Super! My si to mysleli, ale nebyli jsme si jistí! Máme nejdřív naplánované podlahy a potom dveře. Jen mě napadá, co když za nějaký rok budu chtít vyměnit koberec? asi se prostě kolem dveří uřízne a nový se naopak vyřízne, aby seděl kolem obložek ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?