Co nakoupit předem, než se zdraží?

Pěkný den, Vy, kteří teprve začínáte stavět, nakupujete už vnitřní vybavení domu (sanita, obklady, nábytek, ...) ? Po Novém roce očekáváme další velká zdražení. Tak přemýšlíme, co by se dalo nakoupit už nyní a hlavně kde a jak to uskladnit.
Odpovědět
Dobrý den, stavíme svépomocí, takže už dlouho (manžel při tom stihnul i rodičovskou dovolenou 🙂, dokončovat a vybavovat budeme podle optimistických odhadů v únoru 22. Jsem ráda, že jsem spoustu vnitřního vybavení průběžně nakupovala už vloni - vidím opravdu veliké cenové rozdíly už teď. Ale máme výhodu místa na uskladnění. Kamenná dlažba do kuchyně a dřevěná podlaha se nám zdražila doslova pod rukama - než jsme stihli objednat. Nečekala bych, hodně věcí je navázáno na ceny energií.
Odpovědět
Už dávno všechno zdražilo 😄. Teď spíš očekávám mírné zlevňování přes zimu a co se týče vybavení domu tak tam by ceny mohly zůstat stejné. Další vlna zdražování by už byla šílenost.
Odpovědět
@beberano Ten optimismus Vám závidím. Vraťte se sem za rok, nejspíš budete žasnout.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
zkuste nakoupit v polsku, je to tam o hodně levnější a hezčí věci tam mají. a myslím si, že u některých dodavatelů by šlo domluvit, že to zaplatíte ale necháte to u nich na skladu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?