Dílna versus zádveří. Prosím o vaše názory

Můžu poprosit o názory na výše zmíněné téma? Finančně máme hodně napjatý rozpočet a nemůžeme mít obojí. Manžel preferuje dílnu, která by vznikla rozšířením garaže :-( a já zádveří...Chápu, že je kutil a hodně šikovný, ale z mého pohledu je dílna "něco" co není nutné hned mít. A může být i někde jinde.Uvažuji z praktického hlediska, že bez zádveří se bude vše z venku nosit po celém domku....Máte někdo zkušenosti, jak se bydlí bez absence jakéhokoliv vstupního odkládacího prostoru? Má smysl si tvrdohlavě stát na svém? =-)
Odpovědět
rozhodně jsem pro zádveří, jinak si nosí člověk bordel do celého baráku a zbytečně v zimě uniká teplo.
Odpovědět
Profilova fotka
osobne bych dum bez zadveri nechtela - zila jsem v takovem cele detstvi (stary dum, kde misto zadveri byla chodbicka, ktera byla hlavnim pruchozim bodem v dome) a vim, ze i kdyz to clovek kazdy den vytira, stejne je to neprakticke a ta spina tam vzdycky bude. Takze ve vasem pripade bych radsi zadveri a az casem dilnu.
Odpovědět
Profilova fotka
mozná přidej pudorys,.. at resime primo vas pripad a ne jenom obecne...
Odpovědět
Profilova fotka
Stejně jako holky: rozhodně zádveří!!!! Dílnu si může kdykoli postavit na zahradě, nebo přistavět k domu. Zádveří už dodělat nepůjde.
Odpovědět
Profilova fotka
Bez zádveří bych se v domě zblánila.Když pominu ztráty tepla,tak ten věčnej bordel, co se v něm v létě i zimě zachytí v něm při vstupu do domu.Sami máme zádveří miniaturní, ale nevzdala bych se ho ani omylem!!! ;-)
Odpovědět
Také preferuji zádveří. :-) V současném bydlení ho nemáme (jinak to tenkrát nešlo) a chybí. Pořád se větrá, když jde někdo ven a nepořádek především v zimě se sněhem a bahnem, ani nemluvím. Můj manžel musel mít taky dílnu, proto jsme vybudovali prostorný sklep, kde jí má. :-) Jsou to tvrdohlavci :-D , ale dílna se dá určitě vybudovat i později ;-)
Odpovědět
já jsem také pro zádveří, tam kde bydlíme není veranda (zádveří), takže aby se nechodilo přímo přes byt z venku, tak se chodí dílnou, což je dost nešťastné řešení. Manžel i tchán jsou dost velcí kutilové, tak se v dílně furt něco děje a pořád tam je špína. Já jsem si prosadila, že dostavíme verandu abychom mohli do domu chodit normálně... :-) tak snad se letos dočkám ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?