Jak nejlépe vyřešit uzavření skříně, která vznikla dle projektu vyzděním?

Zdravím, snažím se vyřešit jak nejlépe vyřešit uzavření skříně, která vznikla dle projektu - vyzděním. Ve skříni mám rozvaděč podlahovky + síťové prvky. Zároveň zde skladujeme zimní bundy (je zde tyč) a dole vysavač. To není zrovna pohledné uspořádání, tudíž řeším, jak tuto část nějak elegantně zakrýt. Napadlo mě koupit skříňové dveře (asi by stačili jen desky), a použít toto: https://www.grimax.cz/index.php/syste... Nemáte tušení, kde bych desky v rozměrech 60x 2,1m sehnal? Závěsem se mi to moc řešit nechce. Nenapadá vás nějaké elegantnější řešení, než například to, které jsem posílal výše? Díky za reakce!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj a co tam dat cele dvere posuvne (ala vestavena skrin) tenhle rozmer Ti uriznout v potrebach pro truhlare, tam kde prodavaji lamino desky, pripadne zkus hornbach, obi apod, ale tam to vychazelo pometrne draho
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám , že jste od Plzně. Zkuste DEMOS. mají desky i spojovací materiál i dveře. Nařežou, olaminátujou. Nebo rám dveří(šoupačky ) i IKEA a doplnit deskama. Prý to taky vyjde levněji.
Odpovědět
@hvezdic Desku by ti měli uřezat prakticky kdekoli, kde mají pilu, já bych zašel asi do Hornbachu a nechal si to tam i olepit dýhou, ale asi bych to nechal v celku a nedělal to z tolika kusů. Udělal bych posuvné dveře do jedné strany.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?