Intenzita vosků Yankee Candle

Přeji hezký večer :) Začínám podléhat vůním značky Yankee Candle. V našem květinářství mají maličký výběr, tak budu objednávat na internetu, chci se vás předtím ale ještě pozeptat... Přijde mi, že vonné vosky voní intenzivněji, než malé svíčky ve skle. Vím, že když nejsou zapálené, tak se to nedá moc poznat, ale vosk bude pak celý rozpuštěný, takže hádám, že se nejspíš vyplatí víc...? :) Díky za Vaše postřehy, můžete mi i napsat, které vůně Vám voní nejvíc. Našla jsem web, kde když objednám 3 kusy, tak 1 dostanu navíc zdarma, takže bych potřebovala inspiraci. :)
Odpovědět
najvacsia pecka je levandule, zena to kupuje, ja obvykle tie vone ignorujem, ale tato jedna mi je skutocne prijemna.
Odpovědět
Profilova fotka
Na tyto vosky jsem narazila jen nedavno, nejvic mi voni Soft Blanket :-) vosk jsem zatim neskousela musim si koupit aromalampu, ale tu vůni cítím i když je vosk jen položeny na poličce bez otevření obalu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cordyc Mam rada ciste svezi vune, takze za me vede Clean cotton a Fluffy towles. Jaky je to web s tou akci, prosim? :-)
Odpovědět
Děkuji vám :) Levanduli miluju, jak vůni, tak styl provence. Soft blanket jsem ještě neočichávala :) Z těch čistých vůní mě zaujalo třeba Aloe water. @duckie Akce je na stránkách www.comfort-shopping.cz :)
Odpovědět
Profilova fotka
@cordyc Ahoj, já mám oblíbené vůně vosků: fireside treats, pink sands, black coconut, christmas memories, sugared Apple. Jsem spíš na sladší vůně, takže pokud ty taky, tak myslím, že tyhle by se ti mohly líbit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cordyc Paráda, je to u nás v Brně a osobní odběr :) Konečně taky v Brně něco máme :-)
Odpovědět
Díky :) Ještě abych se vrátila k původní otázce... Podle mého je rozpuštěný vosk intenzivější, ale svíčku ve skle jsem zatím neměla, takže nemůžu nic potvrdit. Jak jste na tom vy? :)
Odpovědět
@cordyc kdysi jsem použila, vosk je skutečně intenzivnější...ale už nepoužívám, je to plné chemie, dávám přednost přírodním vůním
Odpovědět
Profilova fotka
@cordyc Jo vosk je určitě intenzivnější, já třeba dávám jen půlku.
Odpovědět
Profilova fotka
Vosky YC používám už řadu let. Bohužel, za poslední rok šly s kvalitou hodně dolů. Dříve mi vosk vydržel i 3 týdny - rozdělěný na třetiny vyrdrže vonět týden. Bohužel, nyní vydrží max dva dny. I tak jim ale fandím, voní intenzivněji než svíčka. Jen je to škoda.
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 v tom s tebou souhlasim,nektery ani ty dva dny ne
Odpovědět
Všem děkuji za názory ;-) Aktuálně mám v aromalampě vosk Tarte Tatin...když ho podpálím jen na rozpuštění, zatím mi provoní zhruba na půl dne docela velký pokoj, uvidíme na jak dlouho :-D Objednala jsem několik dalších vosků, tak jak dorazí, ozkouším je, moc se těším :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj, taky je miluju a to tak,ze az moc. 600 za svicku bych nedala, ty vosky tolik neboli. Mam nejradsi Child wish ( bacha, konci), Midsummer night, Clean cotton, Turquise sky, Season of peace, z tech novych je super Ginger a lemon. Dik za tip na akci, urcite zneuziju ;-)
Odpovědět
Přeji (snad i u vás) slunečný den, dnes ráno mi paní pošťačka přinesla balíček s vosky. :-D Při vybalování to byla pořádná směska vůní. x-) Ze všeho mi asi nejvíc voní Verbena a Lemongrass & Ginger, ale předpokládám, že jak je očichám znovu nebo rozpustím, budu mít i další oblíbence. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?