Interiérový design, máte zkušenost?

Ahojte, máte zkušenost s interiérovým designérem? využili jste jeho služeb? jak se pohybuje cena?
Odpovědět
Profilova fotka
@xrozarka Taky zrovna hledám informace, zkušenosti a tipy :))
Odpovědět
Já mám naceněné na 10.000 interiérový design obývacího pokoje+kuchyňského koutu 33m2, nicméně je to současně se stavbou, takže jsem to zatím nepotvrdila a uvidím dle toho, jak nám budou vycházet finance. A ráda bych se taky porozhlédla, zda cena odpovídá. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzavas a odk´koho,prosím? nám dvě místnosti nacenili na 25tis :(
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si nechali navrhnout obývák s kuchyní (propojené) a vyšlo nás to cca na 12 000,- :-)
Odpovědět
Nám bylo řečeno, co místnost, to zhruba asi něco plus - mínut 5000,- V ceně bylo započítán kompletní návrh celé místnosti tzn. pomoct při výběru podlahy, dveří, světel ,nábytku, obrazů, dekorací.... atd. atd. Nakonec jsme si nechali udělat návrh kuchyně, plus nějaké velmi hrubé návrhy, obyváku, ložnice a jídelny ( tzn. velikost pokojů, bourali jsme příčky a zhruba rozmístění nábytku) Celé nás to vyšlo asi kolem 6000,- Kdybych se měla příště rozhodnou jdu do toho 100 procentně znovu. My by jsme to sami s manželem tak dobře nevymysleli!!! :-)
Odpovědět
@zuzzicek my máme projekt domku od firmy Gebas z Hradce Králové. Nevim, zda je to standartní cena a nevím,jak moc nám třeba pomůžou s doplňky. Vím,že to bude v 3D,ale barevné ladění,rozmístění nábytku taky. Ale chtěla bych to skrz propojení kk a obýváku,ať to k sobě pasuje.
Odpovědět
@jjiittyy -od koho jste to měli?
Odpovědět
Profilova fotka
My si teď nechali udělat návrh kuchyně a obýváku od Atak design. Kuchyň mám na mé stránce, tak se můžeš podívat. V ceně je ještě jedna úprava, takže ta bude tenhle týden. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?