Jak dál postupovat při dokončování domu?

Zdravím, ráda bych získala pár rad. Aktuálně jsme ve fázi zaklápění sádrošů a nějak jsme se zasekli a nevíme co dál - co vlastně dělat dřív. Chybí nám následující: pokládka podlah, obklady koupelen a jejich zařízení, vnitřní dveře, kuchyňská linka, výmalba, obezdění krbu a montáž schodiště. Prosím, co je lepší dělat dřív? 1. položit podlahy nebo nejdřív udělat obložky a dveře? 2. nejdřív obložky nebo obklady? 3. nejdřív vymalovat nebo položit podlahy? 4. přidělat vypínače a zásuvky před výmalbou nebo po výmalbě? (asi až po výmalbě, že? :-N) Díky moc za každou radu! Nějak nevíme co objednávat dřív.
Odpovědět
nejprve obklady, dlažby, vymalovat kompletace elektro, koupelen, položit podlahy kuchyně kvůli možnému poškození dveří při tahání materiálu (jinak se dá dělat kuchyně i po osazení dveří) osadit dveře
Odpovědět
@littleluu9 Jsme asi ve stejné fázi:-) 1. podlahy před obložkami 2. obložky před obkladem (řešíme tak, že jsme vynechali kolem dveří a pak se to dodělá) 3. malujeme ve volném čase, určitě před podlahami (jen koupelna už je hotová, budeme muset zakrýt nebo vydrhnout:-) 4. zásuvky a vypínače nám dělá průběžně, ty si zalepujeme před malbou Snad jsem pomohla:-)
Odpovědět
@vodak01 @kalutedi Super, děkuji! Moc mi to pomohlo :-)
Odpovědět
určitě obložky, elektrika, vymalovat, podlahy.....at to neuklízíte furt dokola
Odpovědět
@fantomas78 To stejně asi budeme :-D Děkuji moc :-)
Odpovědět
@littleluu9 ale né 4x:D
Odpovědět
Profilova fotka
Oblozky az po podlahach. Aby se nemusely rezat pripadne nebyly kratke. Co se tyka obkladu ke to sporne. Mozne je oboji - nejprv obklady pak konec oblozka zakryje (udela se sirsi) nebo nejprv oblozky pak dojet obkladem - to je vetsi piplacka aby to nejak vypadalo a musi se opatrne aby se zarubne neposkodily.
Odpovědět
@jumpmans Super, děkuji moc! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?