Jak jste plánovali interiér?

Ahojte, jak jste plánovali interiér? Měli jste nějaké fotografie co se Vám líbí a pak si nechali dělat návrhy? Mám mraky fotek interiérů, u každé se mi líbí něco, ale nevím, jak to dát dohromady. Potřebovala bych program, kde bych viděla finální podobu... Nějaké tipy? :-) Děkuju
Odpovědět
tak nějak si to vymýšlíme s manželkou sami. Někdy je to vzájemný boj, někdy se najde rychle shoda. Pokud máte hromadu obrázků a nevíte sama co si z toho vzít a jak, tak bych vám spíš doporučil, aby jste si našla nějakého interiérového designera.
Odpovědět
Profilova fotka
Postupně jsme si vše plánovali sami i s tím co doma máme a co kde chceme uskladnit a uložit a podle toho si plánujeme úložný systém, máme rádi, když nejsou vidět věci, protože nám to připadá jako nepořádek, i třeba v technické místnosti regál co kde bude jako žehlící prkno, sušák a tak.
Odpovědět
Vymýšleli jsme sami, tak nějak se vše utvářelo podle základních prvků - chtěla jsem moc určitou konkrétní pracovní desku v kuchyni - od ní se pak odvíjela barva dvířek, aby se k ní hodily, Vybraly jsme dveře, protože u těch není tolik dekorů jako u podlahy, a podle nich pak vybrali podlahu. Ladíme v přírodních tónech, hnědá, krémová, dub bardolino. a pak už vše jede v těchto tónech- koupelna hnědá/ krémová, šatní skříně dub bardolino jako dveře (korpusy) a krémové dveře skříní, hranaté úchytky v kuchyni - pak použity i u skříní. Nábytek necháváme dělat u truhláře, takže není problém dodržet jednotnou linii barev a dřeva. Barevnost dodávám doplňky, které můžu kdykoli vyměnit- polštářky, květináče atd... Vnitřek skříní jsem si vymýšlela asi rok ( ne intenzivně), nakonec vypadá docela jinak než ta původní a jsem teď moc spokojená, hodně řešíme praktičnost, využitelnost a prostě aby nám to vyhovovalo - např. manžel měl svoji pracovnu, nechala jsem tam udělat psací stůl, šatní skříň a skříň na papíry, knihy atd... využitelné na a pro kohokoli - takže nábytek zůstal i poté, co se z pracovny stal dětský pokojíček. Díky "ztrátě " pracovny jsem přehodnotila šatní vestavnou skříň v ložnici a v jedné její části bude výsuvný pracovní stůl, který ale vypadá jako obyčejná police, takže může ale nemusí svoji funkci stolu plnit- dle potřeby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?