Jak řešíte televizi v bytě? Satelit či jinak?

chci se zeptat jak resite v byte tv.....satelit ci nejak jinak.....
Odpovědět
My mame moznost spolecny anteny v byte, ale nejak to presklakovalo...te sme na mini pokojovy antene a chytame bez problemu...ale mame primy vyhled na Zizkovsky vysilac :-D satelit ani kabelovku nechcem...stejne bysme to nevyuzili.... staci tech par programu co je na pozemnim...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme společnou anténu v domě. kromě toho máme ještě satelit na zahraniční programy. Ale co se narodila malá, na tv není čas.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme TV od O2...teď jí už týden nevyužíváme, protože jsme po dobu rekonstrukce přestěhovaní k manželovým rodičům a ti mají nějakou obyč telku...a na tu mě už vůbec nebaví se dívat....zhýčkala jsem se, že si můžu kdykoliv pustit cokoliv a můžu si přetáčet reklamy...a to ta normální neumí, tak na ní ani nekoukám. Přijde mi, že tam nic nedávají (zrovna když jsem doma).
Odpovědět
Profilova fotka
my měli v bytě jenom malou anténku (takové tykadýlko) a chytalo to nádherně, jak v Praze, tak na menším městě, ale když jsme se přestěhovali o ani ne km dál do domu, tak už to nešlo, resp. šlo, ale ne úplně všechny programy.
Odpovědět
Profilova fotka
V paneláku máme společnou anténu, ale asi nám kabely nefungují, tak jedeme na malou anténu u telefice. Jsme tedy v posledním patře a signál je perfektní. Chytáme hodně programů, takže ani satelit či kabelovku nemáme. Ani bychom nevyužili.
Odpovědět
V novém domě nám normální anténa nestačí, máme dost špatný signál. Uvažujeme o satelitu, ale zatím (víc jak rok) jsme se ještě nerozhoupali k výběru a nákupu. Prozatím si vystačíme s televizí, která má internetový prohlížeč, takže sledujeme videoarchiv české televize a youtube. Popř. stáhneme film z netu a koukáme přes flash disk. Ale my obecně televizi nikdy moc nesledovali, takže nám to nijak nevadí. Jinak rodiče mají taky O2 TV a různé funkce, které nabízí navíc jsou fajn. Pro nás ale nemyslitelné - jsme poměrně dál od hlavní sítě a přenosová rychlost na jejich internet ani tv není dostatečná. A navíc pro nás by to byly zbytečně vysoké náklady.
Odpovědět
To je dost blbě položená otázka.Co chceš chytat a v jaké kvalitě? Pokud jen základ,tak se satelitu vyhni obloukem,Skylink jsou pěkní všiváci,už vybírají servisní polatek,takže platit za tv a ještě serpo je blbost.Takže bych natáhnul kablík a stačí klasický síto.Pokud chceš kvalitu na velkou placku a velký výběr programů,tak bych se vyhnul DIGI (otřesná kvalita),SKYLINKu (trochu lepší,ale taky mazanina).Snad lepší je UPC ale s nimi podepsat smlouvu =ortel smrti.Takže zbývá O2,s těmi zkušenost nemám,ale na to bych se zeptal.Osobně mám satelit na zahraniční programy a na české mám klasickou anténu a DVB-T.
Odpovědět
Tak nevim, skylink mam a kvalita je OK, v HD excelentni, ale servisni poplatek me taky vytocil, to byla velka prasarna ;-( .
Odpovědět
Profilova fotka
Máme domovní anténu, ale televizi jsme měli zapnutou naposledy loni v dubnu/květnu :-D
Odpovědět
máme kabelovou TV analogovou od UPC (mini - asi 9 zákl.programů) tzn. že třeba nemáme ČT Déčko nebo ART. Na baráku je společná anténa, kdysi jsme ji využívali, teď už ne, manžel tu zásuvku zlikvidoval...
Odpovědět
Profilova fotka
Já to vyřešil tak, že televizi nemám 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?