Jak začít s prací interiérového designera?

Dobrý den, chtěla bych začít s prací interiérového designera, snažila jsem se dostat na vysokou školu zaměřenou na interiérový design, ale bohužel jsem neprošla příjmacím řízením. Navštěvuji kurz interiérového designu, vytvářím vlastní projekty v 3D programech, studuji ergonomii, barvy, prostě vše co se toho týká. Neskutečně mě to baví a je mým snem se tomu věnovat profesionálně. Nevím zda mám poslat e-maily do designerských studií i s mýmy projekty, nebo studia navštívit osobně. Vím že to nebude jednoduché a proto bych byla ráda kdybyste mi poradili jak začít. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
základem bude asi dobrá prezentace na internetu - webové stránky pak oslovit odběratele i dodavatele a zkoušet
Odpovědět
udělat třeba nějaké vlastní návrhy - i kdyby to měl být jeden byt v různých úpravách - třeba rodina s dětmi, skandinávský styl, moderna atd. Vyrobit portfolio, rozeslat jednotlivým studiím s dopisem o zájmu např. o spolupráci, stejně tak třeba výrobcům nábytku. Prezentaci na netu.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych sbírala praxi ... ze začátku dělala návrhy za "pár korun" a vše si dokumentovala. Projekty i realizace. Založila si vlastní webové stránky a tam svou práci prezentovala. Čím více potencionální zákazníci z vaší práce (a hlavně té zrealizované) uvidí, tím snáze se pro vás rozhodnou.
Odpovědět
Děkuji moc za rady, webové stránky si určitě založím a portfolio s dopisem o zájmu již připravuji. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?