Jak zastínit trojkřídlá okna?

Ahoj, jaké byste zvolili zastínění tohoto okna, pokud bychom nechtěli klasicky záclony a závěsy? Spodní část okna je napevno. Díky moc za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Rolety ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@zdenek_klement jedna se o bytovy dum, okenice nebudou mozne. Hledam nejake hezke a prakticke interierove reseni. @barter myslite roletu na kazde kridlo zvlast? Rolety mi prijdou u vicekridlych oken neprakticke.
Odpovědět
@mihy no těch variant moc není :( buď dát něco typu římských rolet, rolety den noc např. a podobně přes všechna křídla (v kuse - jestli by šlo např.upevnit nahoru nad rám okna)...jenže pak máte problém při větrání - nebo na každé křídlo zvlášť - to bych pak volila spíš asi žaluzie, třeba dřevěné (ne klasické hliníkové) - nebo by nemusely na takovém okně vypadat špatně plisé žaluzie - to je úžasné, plánuju je do svého bytu - je to takové jemnější než rolety a žaluzie. Nebo dát vertikální žaluzie - upevnit nad okno, dát až k zemi - a udělat je tak, že se budou rozhrnovat ke stranám přesně uprostřed (pak byste měla snadný přístup k otevření každého křídla (ale zas jen na ventilaci, pokud zároveň budete chtít stínit)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?