Jaké dát vnitřní parapety? Stejně tmavé jako okno?

Profilova fotka
Máme okna tmavé barvy, viz. obrázek... No a řešíme jaké dáme vnitřní parapety??? Mě by se líbily stejně tmavé jako je okno, ale prej by to bylo moc tmavé....Opravdu nevíme. Prosím poraďte. DĚKUJEM ;-)
Odpovědět
Klidně bych dala tmavé pokud budete mít tuto stěnu vymalovanou na bílo..
Odpovědět
Profilova fotka
určitě bych dala tmavé, okno a parapet vnímám v jednom
Odpovědět
Pozor: Jelikož toto je Otázka, každý může odpovědět jen jednou.určitě takové jako okna.Vlastně si nedovedu představit jiné .
Odpovědět
Profilova fotka
máme hnědé zevnitř (siena rosso) a máme k nim i skoro stejné parapety...nedokážu si taky představit dát k nim jinou barvu...
Odpovědět
máme stejně tmavé parapety jako okno a venkovní naopak stříbrné jako okapničky na oknech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
také si k těmhle oknům neumím představit světlejší parapety! naopak, když budou stejné, bude to hezky jednotné a pokud by byla světlejší výmalba, okna hezky vyniknou :-) určitě vám nijak výrazně neztmaví celý prostor :-)
Odpovědět
Také máme tmavě hnědé jako okno a jiné bych nechtěla
Odpovědět
Jestli bude výmalba pokoje na bílo, zvážila bych bílé. Splynou s místností a nikoho nenapadne se pozastavovat nad barvou. Ta hnědá se mi zdá opravdu hodně tmavá. Ale záleží také na tom kolik světla jde do místnosti. Pokud jde o hodně prosvětlenou místnost, tak bych se té tmavé nebála. Skus si prohlídnout nějaké pokojíčky v inspiracích a porovnat co se Ti líbí.
Odpovědět
Dala bych tmavé. Budou krásně zútulňovat místnost.
Odpovědět
Profilova fotka
Parapety ladit s oknem. Odpadne ti spousta starostí. Parapet patří k oknu a hotovo. Pokud máte okna barevná jinak v interiéru a jinak v exteriéru, tak barvu stejnou jako vnitřní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?