Jaké máte žehlící prkno?

Vybiram zehlici prkno kolem 1.000 Kc. Poradite, prosim?? Diky moc :-)
Odpovědět
Tak se tady vypisuji s odpovědí a při odesílání se vše smazalo 8-( tak se pokusím napsat ještě jednou. Mám doma prkno na principu viz obrázek. Na obrázku je značka TORO, ale vzhledem k tomu, že prkno vlastním už několik let, nedokážu už říct, co mám přesně za značku. Kupovala jsem v Globuse to nejdražší co tam bylo. Co považuji za dobrou věc je ten držák kabelu, takže při žehlení nepřekáží. Dále fajn věc je odkládací plocha na žehličku a prodlužovací kabel, který je zabudovaný v prkně. Takže žehličku zapojuješ do prkna a prkno do zdi. Nejsi pak limitovaná délkou přívodního kabelu žehličky a můžeš žehlit i dál od zásuvky. Co jsem naopak nevyužila je ta police pod prknem. Časem se prověsila, takže už tak dobře nedrží a přijde mi tam zbytečná. Časem jsem si prkno vytunila novým potahem z Tchibo. Většinou na jaře má Tchibo leták s věcmi do domácnosti a potah je velmi kvalitní a hlavně hezký.
Odpovědět
Taky doporučuji prkno s tím držákem na kabel a zásuvkou. Já ho nemám a strašně mi chybí. Pokud by byla možnost, tak doporučuji koupit prkno se stříbrným teflonovým potahem nebo rovnou přikoupit. Ty originál obyčejné bavlněné potahy se rychle vyšoupou, krčí se a špatně se na nich žehlí. Stříbrný teflon kumuluje teplo, takže se člověk při žehlení tak nenadře. ;-)
Odpovědět
já mám žehlící prkno leifheit 71555, taktéž s držákem na kabel a se zásuvkou a je to fajn. I když jsem předtím byla zvyklá žehlit bez toho, tak jsem si velmi rychle zvykla a jsem spokojená
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?