Jaké máte zkušenosti s vakuovými pytli?

Chtěla bych si pořídit vakuové pytle na ukládání sezónních věcí a na peřiny. Viděla jsem teď slevu na vykupto - máte s nimi někdo zkušenosti? Bojím se aby to něco vydrželo. Nebo případně jestli máte jiné, které dobře fungují a kde jste je koupily.
Odpovědět
Ahoj ja je mam doma a jsem s nima moc spokojena. Kupovala jsem je bezne v tescu a su super na uskladneni obleceni, perin.... setria misto :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ilocar já jsem kupovala na mimibazaru a jsem spokojená, skvělá věc
Odpovědět
my je máme taky, kupovali jme je myslím v makru, a máme v nich peřiny, deky ......., šetří místo a na sezonní věci super. máme hodně přikrývek, pro návštěvy, protože manželova rodina jezdí v hojném počtu na návštěvy, tak jsme jich museli hodně nakoupit, dané na půdě a když přijedou tak je vytáhneme, a jsou jako nové. nedovedu si představit jak bych je uskladnila bez vakuování.
Odpovědět
Já koupila několik druhů u vietnamců a všechny se dřív nebo později zase nafoukly, takže tohle opravdu ne. Ale zkusím teda ty z Tesca nebo jestli poradíte nějakou značku za rozumný peníz.
Odpovědět
Já mám z Lídlu a spokojenost. Občas bývají v letáku. Poprvé se mi taky zpátky nafoukly, ale byla to moje chyba, protože jsem to špatně uzavřela a nedala jsem tam dobře to gumové těsnění. :-D
Odpovědět
@ilocar já mám asi 4 z nějakého slevového partálu a fungují bez jakéhokoliv problému. A pak mi mamka koupila jeden někde u vietnamců za pohých 15 kč, a funguje kupodivu taky :) a používám je víc jak rok
Odpovědět
Moc všem děkuji, je to jasné, jdu je koupit :-) . Asi zkusím ty na mimibazaru Mají tam i víc velikostí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?