Kde seženu rolety den-noc a jaká je spokojenost?

Libi se nam rolety den-noc, zatim jsem videla pouze v Baumaxu. Kde jste tyto rolety kupovali vy? Jednou jsem tady zahledla odkaz na koupi, ale uz nemohu najit. Jak jste spokojene? Muzeme upevnit i do sadrose? Jak? Mame drevostavbu. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
kupovala jsem je v OBi, jinak je mají i v Globusu, Mobelixu, Bauhausu a určitě i jinde. Tam mají standartní rozměry, rozměry na míru dělají třeba v Styltexu. Spokojená jsem moc, mám je v kuchyni, jsou moderní, je to něco jiného než klasické rolety. Když se od něčeho zamažou, tak je stačí utřít. Upevněné je máme na okno-provrtané na 2 mini šroubky, jinak je lze i nalepit, ale nevim, nevim, jak by to drželo.
Odpovědět
Profilova fotka
my je máme pouze na křídle, ne přes celé okno, bez vrtání a lepení, pouze zaháklé držáčkem, koupili jsme je v Bauhausu
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se mi moc líbí ale máme všude dvojitá okna, tak nevím, jak by to na těch vypadalo...nemáte někdo foto?
Odpovědět
Ahoj, máme je na dvou oknech. V jídelně a v kuchyni. Máme je od dodavatele žaluziií, které jsme si nechávali dělat do celého domu. Máme je na míru a přímo na okně zaháknuté v takovém pouzdře. Je to výborné na sundavání, hotovo raz dva. Spokojeni jsme moc :-) Pár fotek viz album :-)
Odpovědět
ahoj, my je máme z bauhausu, na všech oknech kromě francouzských, jsme spokojení, vypadají krásně a i na dvouoknech. Když jsme si je nechávali počítat na míru od firmy co dělá žaluzie, tak vyšly na 33 tis. z bauhausu 10 ks na cca 12500 ... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Vy co tyto roletky mate na oknech, otevrete okno dokořán nebo ne, kvuli tomu uchycení?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?