Koberce na mieru, ktoré pokryjú miestnosť v 1 kuse

Profilova fotka
Nemate skusenost s vymenou kobercov rezanych na mieru aby pokryvali celu miestnost v 1 kuse? Odporucanie na predajcov v Prahe? Menil si niekto koberce doma sam? Mame rozne dlzky stien + vyrezy a navyse po okrajoch listy. Uvazujem ci to robit sama alebo si to dat spravit firmou. Nejake rady?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem teď kupovala koberec - místnost má 4,5x3 metry, tak jsem koupila šířku 5m. Řezal mi ho podél stěny řemeslník, ale není to žádná věda, chce to mít jen správný ostrý nůž.
Odpovědět
Profilova fotka
@xdany dik. hmmm takze zmieram dlzku v najdlhsej casti - mam napriklad dvere dalej - mam tam akoby vyrez do steny - takze to + dam najskor dole listy. Nevies ako vyrazaval okolo topeni? Kde si kupovala koberce? POzeram online a teda bude to pekne drahe |-|
Odpovědět
Profilova fotka
@xsenova Ty koberce, mezi kterýma jsem vybírala, měly šířku 4 nebo 5 metrů - přesně tak, změříš v nejširší části a pak se zbytek uřízne. Nevím, co myslíš těma lištama, já je dávala až po položení a seříznutí koberce. Topení mám ve vzduchu, žádná trubka v podlaze není, takže s tím neporadím, každopádně není problém asi udělat půlkruhový otvor a pak z druhé strany ten koberec přilepit, aby z toho byl kruhový otvor. Nikdo to tak do detailů studovat nebude. Kupovala jsem ho v kamenném obchodě v Tallinně, takže s tím ti nepomůžu - mám ho ale od Edelu, je to 100% vlna a přijde mi, že nebyl o moc dražší než "umělohmotný".
Odpovědět
Profilova fotka
@xsenova pokud tím nemáš žádnou zkušenost, hlasovala bych za to, aby sis někoho na to pozvala. Mně se nikdy nepovedlo uříznout ty přesahy hezky rovně. Pokladač to měl za chvilku, všechno pěně rovný, vlepil do lišt pruhy a přilepil je na zeď. Přijde mi škoda dát prachy za koberec a mít to pak ožižlaný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@schnek dik za spravu. Myslim ze aj ja niekoho zavolam. V tej firme kde chcem kupit koberce taku sluzbu neposkytuju 8-( takze musim niekde vyhrabat. Ako sa to plati? Na m2 koberca? :-D @xdany hmm, lenze ja potrebujem 25m2 koberca len do tej prvej miestnosti :-S vypada to ze ten koberec bude stat 16 000 :-( myslim ze niekoho na to zavolam. nechcem to pokazit - mam v okoli stien listy ako ked mas plavacku a okolo mas listy. Ty jo nevedela som ze koberce su take drahe :-S ale nemam na vyber ako bez nich by som doma zamrzla v zime
Odpovědět
Profilova fotka
@xsenova abych pravdu řekla, nevím. Mám dojem, že spíš bylo seříznutí koberce za paušál a pak se platily lišty po kusech. My máme podlaháře, ktrej nám dělá v rodině všem koberce, podlahy, i ve firmě pokládal koberce, takže taky ceny byly trochu jinde. Zkus pohledat na netu, nebo si můžeš třeba na aaapoptavka.cz zadat poptávku a ozvou se ti pokladači s nabídkama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xsenova My sme koberec kupovali v hornbachu. Sice na Slovensku, ale aj v Prahe by mal byt hornbach. Cez hornbach bolo objednane zameranie koberca a pokladka. Tiez ma prekvapilo, kolko ten koberec s pokladkou v konecnom vysledku stal. Ale stoji to za to. Koberec je krasny a prijemny. My sme ho ale lepili na beton.
Odpovědět
Profilova fotka
@schnek dufam ze si nakoniec nevyberiem nejakeho A JE TO! :-D @janka279 dik za info Jani. POjdem pozriet aj do Hornbachu - nemaju nic na internete :-S .... Jani nemas nahodou koberec svetlej farby? Chcem svetlu farbu a uvazujem ako to budem cistit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@xsenova Veruze mam. Taky svetlunko hnedy. Neviem zatial povedat, ako to bude s cistenim. Mame ho nalepeny nieco vyse mesiaca, ale este nebyvame v novom dome, takze nemam vela skusenosti s cistenim.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Taky jsem chteli enjaky atipicky a originalni, doma mame par konopnych kobercu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?