Jak a kde máte v bytě kytky?

Profilova fotka
Přeji pohodový večer a mám otázečku. Jak a kde máte v bytě kytky? Na oknech je mít pořád nechci a žádný stojan jsem zatím nikde neobjevila. Ráda bych kytky v pokojích, ale zatím mě nenapadlo jak je do pokojů umístit aby nezabíraly moc místa, dali se obsloužit bez problémů. Díky za Vaše tipy a rady ;-)
Odpovědět
Vždycky je možné nainstalovat poličky v rozumné výšce, trošku je "naaranžovat" a místa na kytky je habaděj. Já mám kytky na okně nebo nábytku oknu přidruženém. Nicméně většinu kytek tvoří orchideje a ty by mi místo jinde, než na okně, pěkně daly sežrat.
Odpovědět
Na okně, na skříních, na poličkách, na stolech... Máme je skoro všude. Obzvlášť na skříních moc místa nezabírají a většině z nich (samozřejmě krom orchidejí, které jsou ale celkově trochu nevděčné) se to líbí.
Odpovědět
Musím říct, že poté, co se mi podařilo orchideje uvařit (tzn. jsem je zalila, hodila na balkon a zapomněla, že se mi tam opírá slunce - zjistila jsem asi po dvou hodinách), jsou velmi vděčné a kvetou jak zběsilé :) Hlavně pozor na průvan, občas to fouká v místech, kde by to člověk nečekal..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Dobrý den, mohu se zeptat, zda by jste si objednali květiny z internetu? Přímo teda řezané a dovezené od pěstitelů?
Odpovědět
Já bych se toho teda moc nebála :) V dnešní době už všichni objednávají mnoho věcí z netu :)
Odpovědět
Tak jsem si objednala kytičky z e-shopu, kde právě dovážejí květiny přímo od pěstitelů a opravdu jsem byla spokojená.
Odpovědět
Koukala jsem, co všechno není v dnešní době vynalezeno, ale zajímalo by mě zda opravdu vydrží ty květiny déle? Ono se píše, že vydrží i dvakrát takovou dobu. A kde jsi je prosím objednávala? :)
Odpovědět
Nevím zda vydrží dvakrát tolik, ale určitě mi vydržely déle. Objednávala jsem je na Florea . Cz.
Odpovědět
A všechno ti došlo v pořádku určitě, že? :) Květiny jsou opravdu důležité mít v domově, ale je pravda, že většina květin mi uhyne :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?