Lechuza Balconera. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, má některá z vás zkušenosti s květináči Lechuza? Popřípadě Lechuza Balconera? Zvažuji tyto květináče ven na okno, ale odrazuje mě ta cena. A pak nevím, jestli když budou venku, tak jestli je to dobrá volba. Zatím jsem na ně slyšela jen chválu. Tak bych chtěla slyšet ještě váš názor. Děkuju.
Odpovědět
Ahojky, taky bych byla ráda kdyby někdo napsat zkušenosti s LEchuzou. Viděla jsem že se dělají i levnější napodobeniny Lechuzy, např. MIMOSA, ELHO,, Pokud máte některé z nich vyzkoušené, budu moc ráda za rady a poznatky. Díky
Odpovědět
Ahojky, já jsem letos koupila Balconeru na jedno okno na zkoušku. Jsem moc spokojená, takže postupně budu dokupovat na ostatní okna. Ten samozavlažovací systém je super (oproti těm levným samozavlažovacím systémům - obyčejné plastové truhlíky), zálivky se vejde opravdu mnoho, zalévám tak jednou týdně. Já určitě doporučuji. Jen nevím, zda je můžu nechat i přes zimu venku (budou poměrně neskladné, nepůjdou štosovat na sebe jako obyčejné truhlíky. Nemá někdo zkušenost s přezimováním venku?
Odpovědět
Profilova fotka
@zyx Ahoj, to jsem ráda, že se někdo našel, kdo zkušenost má :-). S tím, jestli mohou být venku nebo ne je dobrá otázka. Já myslela, že mohou. Protože ty lesklé co tam mají, tak prý mohou být venku přes zimu a ani nevybledne barva. Jestli může být Balconera, to tedy nevím :-|. Jen jsem se chtěla ještě zeptat, jestli vypadají úplně stejně jako na obrázku na internetu.
Odpovědět
@ivuskaa Myslím si, že obrázek je hodně věrohodný. Já mám v té hnědé barvě. Provedení je opravdu kvalitní - věřím, že vydrží. Pokud váháš a máš blízko Hornbach, mrkni se tam. Na začátku léta jsem je tam viděla.
Odpovědět
Ja jich mam spoustu, zimuji mi venku a vse v poradku, dokonce v nich mam v zime i kytky Za me rikam, ze za ty prachy stoji ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?