Líbí se vám interiér spíše do šeda nebo do hněda?

Líbí se vám interiér spíše do šeda nebo do hněda? Přikládám fotky - první dvě ladění do šeda, poslední dvě ladění do hněda, které upřednostňujete vy? 8-) Já jsem byla dřív fanda šedé, ale poslední dobou se mi líbí strašně dekor dřeva :) Řeka bych, že i dekor dřeva vypadá pěkně s kombinací šedou - foto vchodových dveří :) Jak to máte vy s barevným laděním - cítěním? :-p
Odpovědět
mně se šedé interiéry líbí moc, ale do našeho domu zvolíme spíš hnědo-bílou kombinaci - působí na mě tepleji a útulněji :) A dub s bílou mě prostě uchvátil (i když je to masovka, koneckonců, šedá taky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych volil tu hnědou variantu. Šedé interiéry na me působí jak z 1984 od Orwella.
Odpovědět
Profilova fotka
Me se libi temer vse.vzdy proste zalezi zda je to ciste a sladene.ale pritel nerad hnede odstiny a drevodekory, tak my jdeme sedou cestou.kazdopadne, jak jsi napsala...seda a drevo se nevylucuje.naopak.hnede tony pusobi teple, utulne.sede mi prijdou vhodnejsi do minimalisticky pojateho interieru.je to cele opticky chladnejsi.me se treba libi sedobezove tony.proste seda s teplejsim nadechem.u nas bude nakonec studene sedo, tak snad nam to zutulni aspon vsude pritomne detske hracky:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem vyrostla v dobe,kdy bylo vse sede,cely zivot byl sedy,takze asi i tim jsem ovlivnena a jeste na me sede odstiny pusobi studene,jak pomniky na hrbitovech...pro me je hneda utulnejsi,zase ale i kombinace hneda se sedou, ci jeste doplnena o bilou,cernou,to se mi libi moc..bylo tu v posledni dobe nekolik takovych pro me povedenych realizaci,na netu jsou k tomu mraky fotek..pokud si tohle neujasnite,tak se muzete dockat toho,ze po par letech vas interier prestane bavit a okouka se vam,radeji bych pockala s zarizovanim do doby,nez budete mit jasno v jakem stylu chcete bydlet a jaky se vam jen libi,v tom byva podstatny rozdil.. :-)
Odpovědět
...pokud se podivas k nam,bude ti jasne,co u nas vyhrava😉..respektuji nazory,ze to je studene,ovsem my jsme spokojeni,se drevem dost bojuji,je umeni vse sladit,nesmi toho byt hodne,coz zde na Modre vidim casto a pak to pusobi chaoticky a nesourode...ja tu sedou proste miluju😉hodne delaji doplnky,ktere rada stridam a menim😉kazdy ma proste rad,to svoje😉
Odpovědět
Pokud bych si mela vybrat pouze mezi seda a hneda, tak urcite hneda za me. My budeme mit obyvakokuchyni v odstenech bila, hneda a seda. Bile zdi, dvere, kuchynska linka a obyvak -3 skrine pod televizi, projektor na zdi, zasuvky, vypinace, vnitrni strana oken a parapety. Podlaha vynil dub prirodni a asi dub arlington pracovni deska s obkladem linkou. Stejny dub oba stoly. Bile moderni zidle, ale nohy zase v barve dubu. Seda: sedacka, svetla, madla na lince,kliky u dveri. Spotrebice bile nebo stribrne. Co bych zmenila jsou okna s parapety do hneda.
Odpovědět
Profilova fotka
Šedá ten hodně frčí a je trendy. Na mě působí moc studeně, takže za mě jedině hnědá a tu taky budeme mít. Já mám ráda dřevo/dekor dřeva. Přítel zase moc ne, že si to prý pořídíme na chalupu ale ne do domu. Prdlajs tomu rozumí :D Ale hledáme kompromisy. Takže u nás bude převládat hnědá/krémová/béžová barva s bílou.
Odpovědět
Profilova fotka
Já miluji šedou, tak pro mě je to jasná volba... ;-)
Odpovědět
Teď máme spíše šedou a bílou. Do nového chci teplejší barvy-přírodní. Hlavně kvůli dětem aby se jim žilo hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme vse laděno do smetanove/vanilkove a hnědé. Sedá se mi líbí moc, ale působí to na me chladne. V ložnici ale máme kombinaci vanilka a stribrno sedá a i když jsem mela strach jestli z toho nevyleze nějaký kockopes, tak to vypada moc hezky a studeně to nepůsobí.
Odpovědět
Profilova fotka
niečo máme šedé a niečo hnedé, dá sa to zladiť. Ale inak vôbec nerozumiem otázke zadávateľky témy...akože rozhodneš sa podľa ostatných? Ty tam budeš bývať... 8-)
Odpovědět
Taky jsem pro teplejší hnědou.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ani jeden, máme rádi barvy :-)
Odpovědět
Mam rada prirodni materialy, takze jsem za hnedou. Seda na me pusobi neosobne, spis do verejnych prostor.
Odpovědět
Šedou nemám v bytě v ničem, nelíbí se mi. Vypadá, pokud se sladí a zvlášť v kombinaci se stříbrnou elegantně, ale já se chci hlavně v bytě cítit doma a útulně. Nejde mi o image bytu, ale pocit příjemna. Sama mám ráda anglický styl bydlení, cihla, bílo, atd. A třeba černá linka, šedá stěna, och, doma se nechci cítit jak po smrti.
Odpovědět
Taky jsem za hnědou a v kombinaci se dřevem to bývá dost často super volba.
Odpovědět
Profilova fotka
šedá+ bílá + dřevo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme doma hodně dřeva, k tomu hnědou, dokonce i krbové kamna máme pískovohnědé. Šedé interiéry jsou asi modernější, ale útulnost je pro mě nejdůležitější.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?