Lustry, lampy a vše kolem

ahoj holky, uvítám tipy na světla...kamkoliv a jakákoliv:)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
zkus stránku svitidla levně a svitidla com, hezká ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
maca: dik....nektery jsou fakt super
Odpovědět
maca: dík moc,už v tom slídím..a kupovala si něco od těch svitidel.com?
Odpovědět
Ahoj, my si vybrali stojaci v ikei a zbytek v obi v modranech a musim rict, ze me to velice prekvapilo sli jsme jen na kukacku pro predstavu a koupili - jak na osvetleni domu, tak na chodby, tak v loznici ci kuchyn, koupelna a toaleta, stropy no vse jsme skvele trefili tam...tak to zkuste i takhle tady ;-) ..popr, tam partner zabrousi do naradi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím ne, ale uvažuju o koupi pro Adélku nějaký světlo, asi ty "hadice s očima, nevím :-S nebo ty včelky, nemůžem se rozhodnout ;-)
Odpovědět
macanet - v ikei maji i takove svetlo - slunicko na zed, vypada to docela hezky(ma to neterinka a je tim nadsena) ;-) ..tak mozna i tam by sis s malou vybrala :-)
Odpovědět
maca : mě se tam teda líbí dost světel..jen nevímjaký to bude v reálu,jaký dávaj světlo atd... hadice i včelky bezva :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já koukala a moc to teda nesvítilo, spíš tlumený světlo.Já to sluníčko chtěla. ;-) Výrobce těhle světel je Massive, což jsou dobrý světla, jinak u nás mají ty včelky akorát dražžší a mě vyjde levněji je objednat i s poštovným ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Z Ikey máme lampičky nad postle a chtěli jsme bodovky, ale zaváhali jsme a docela litujeme, potřebujeme je teď a tak je objednáme teď jinde ]-(
Odpovědět
tak to je pravda, slunicko ma spis tlumene svetlo..
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme chtěli, aby jí to světlo vydrželo dýl, ne jen na miminkovský období, ale je moc hezký to jo :-)
Odpovědět
To jo to bude lepsi, myslet do budounosti, koukam na albicko jak pokracujete?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Pokračujeme, jak jen to jde, pořád bourá, buď na odpady, nebo elektriku, prostě pořád :-D Chudák :-(
Odpovědět
Za jak dlouho mysliš, že to budete mít?do Vánoc?
Odpovědět
Jo holky, a nezapomenut na stupen ochrany svietidla, ak si ho davate do kupelne! ;-) (Tzv. IP Kryti)
Odpovědět
My už všechno máme, takže jsme na nic snadnezapomeli :-)
Odpovědět
emilyz: a to je co? =-) a jaký má být?
Odpovědět
Iza to je vlastne ochrana pred "kopnutim" elektrikou v kupelne. To znaci, ze napr. nemozes mat lampu nad vanou, lebo pri prsknuti vody na lampu by Ta mohol kopnut elektricky prud
Odpovědět
Tu je aj vysvetlenie http://www.svitidla.com/jak-vybrat-sv... Ja som to tiez nevedela, ale povedal mi to kamarat elektrikar, tak dobre, ze ma varoval ;-)
Odpovědět
Je to dulezite , blba zasuvka, vsechno jsem chtela s klapkama aby detska nestrkala prsty, nebo nevystrikla na to voda a tak...a nestoji to tolik, abych ohrozila svuj, nebo manzeluv zivot... Ja osobne se jinak elektriky bojim, kdyz mam neco zapojit nebo vypojit, bože :-N ...
Odpovědět
aha..hned to pročtu..no já jsem z drsný rodiny..můj děda sahal rukama do zásuvek aby zkusil jestli neprobíjej atd..hehe..no prostě drsoň co elektro vystudoval na VŠ :-D :-D :-D ... svetluska a ty klapky na zásuvky se dají sehnat kde? a dá se to namontovat na normál zásuvku a nebo budem muset měnit ty co máme?vím že zásuvku s krytkou máme v garáži a na zahradě(na domě)..pak takovou máme i v dílně na chalupě, ale je to dost velký jinak v koupelně budeme mít světla u stropu a pak nad zrcadlama...tak sand to bude ok
Odpovědět
tak koukám že asi IP 44 je nejlepší okolo zrcadel u umyvadla...
Odpovědět
My máme taky nad zrcadlem to vubec nevadi...pokud to neni nijak v blizkosti "ohrozeni vodou".. ty klapky vubec nejsou videt jsou dane ze vnitr te zasuvky a stoji asi 90-120,- , podle znacky zasuvek nebo druhu..a myslim si, ze se to da koupit i na zasuvky stavajici a jen to zevnitr namontovat, ale musi to presne sedet tak aby to byl stejny vyrobce..neni to videt, takze zadna opicarna :-D
Odpovědět
je to něco takového? http://www.onlineshops.cz/digionline/... nebo tohle ? http://www.babyrenka.cz/kojenecke-pot...
Odpovědět
Profilova fotka
svetrusko, vzhledem k tomu, že se spozdil nástup topenáře o 1 měsíc a stále nic, jen další instrukce co vybourat, aby se dostali k další trubě, nebo vybrat podlahu, která má náspy ze štěrku, takže slast. Nevím doufám, že říjen-.listopad, původně jsme chtěli v září bydlet :-D dnes to vidím jinak ]-( Emyliz jooo, řešíme to z elektrikářem na kolika watový nebo co můžou bodovky být, jak a kolik od vany atd........... takže jsme i hodně slevili z toho, co se nám líbí, nenechám se zabít ;-) :-D
Odpovědět
Koukni se treba tady: http://www.vypinac.cz/vypinace-a-zasu... kdyz se podivas do te zasuvky, tak tam nejsou "videt" ty dirky, do kterych se dava treba nabijecka na telefon, ty dirky jsou zevnitr zakryty klapkou a musis to tou nabijeckuo poradne jakoby prorazit aby ses tam dostala... oni se pak ty klapky otoci dovnitr a kdyz to vyndas, tak jsou zas zpet ;-)
Odpovědět
Macanet - neboj, bydleni si pak budete uzivat o to vic , uvidis, drzim palce, at se vam zadri co nejdrive :-) a kdyz tam uz budete travit vanoce tak to bude v novem, krasnem, podle prani a predstav ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Snad to bude brzy, člověk jak se těší a chce být zpátky, tak mi připadá, že to neutíká, přitom práce se udělalo dost
Odpovědět
a kde ted bydlite?
Odpovědět
holky, chci koupit mame k narozeninam nova svetla do obyvaku. ale nejak nemuzu nic vybrat, vsechno je takove hypermoderni, chrom a sklo a ona ma klasicky 30 let stary obyvak v panelaku - mahagonova stena, hneda semisova sedacka a hnedy persan :( ted tam ma takove kruhy ze dreva na strope, ale uz se rozpadaji.. nemate nejaky tip?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?