Máte někdo roletu Twinroll od Rolrols?

Ahojky, hledám vhodné zastínení oken a líbí se mi twinroll od firmy Rolrols. Nemáte je někdo, potřebuji zkušenosti! ;-)
Odpovědět
@ijanka.k Mám v kuchyni, koupelně a TM. Kukni do albíčka. :-)
Odpovědět
@aneri53 Díky, koukala jsem a jsou moc pěkné, celé Vaše bydleníčko je moc hezký!! :-) A vy je máte odkud? A myslíte, že by se hodily do celého domu? I na dlouhé dveře do obýváku? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ijanka.k tyhle rolety mají všude možně-Globus, Kika, Mobelix, Obi, Bauhaus...Máme je taky, v albu u fotek jsem psala snad vše, co se dá :-)
Odpovědět
@ijanka.k Já je mám jedny z Bauhausu a v koupelně jsem je objednávala přes internet. Jak píše @lendy1, sice je mají v různých hobymarketech, ale problém je, že jen určité rozměry. Jinak dát je do celého domu - já nevím, kolik máte oken. Já mám v obytné místnosti 3 francouzská okna + okno kuchyňské a to se mi už zdálo moc. Pokud bys je chtěla dát na dveře, tak by musely být přidělány na rámu dveří, abys dveře mohla otvírat i při stažených roletkách. Já je mám na zdi, takže pokud chci okno otevřít, musím roletu vytáhnou nahoru.
Odpovědět
@aneri53 No já bych je nerada kupovala v hobymarketech a přidělávali si to sami. Proto mě zaujala ta firma Rolrols, kde by to celé nainstalovali, otázka je na kolik to celé vyjde. Oken máme 5 + 2 balkónové dveře, do oken na záchod a do koupelny by se mohly dát klasické rolety. Mě právě zajímalo, jestli i když jsou stažené není přes ně vůbec vidět a to jsem se u @lendy1 dočetla, že ne, takže to je dobrý... :-) Akorát nevím, co bude manžel říkat na to, že by se provrtaly rámy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?