Máte záclonové kolejničky? Jsou dané do stropu?

Holky, mám na Vás dotaz. Máte někdo záclonové kolejničky?? Máte je dané přímo do stropu nebo do zdi?? A jsou vůbec dát do sádrokart.stropu??? Budu ráda za vaše tipy a fotky. Popř. i odkaz kde jste kupovali, atd. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@moniluk já mám kolejničky ve stropě, kupovala jsem je v Praze ve Styltexu, jukni do alba:)
Odpovědět
@moniluk taky mám kolejničky, plastové bílé ... dvě drážky. Prodávají je ve Světě koberců jako Top Systém, a v Obi jako Gardenia. Vrtané do stropu. Podle mě by to sádrokarton mohl udržet. Akorát do sádroše jsou jiné hmožděnky.
Odpovědět
Profilova fotka
tak abys to nemusela hledat:) mám taky dvě drážky:) a s tím sádrošem souhlasím s Verčou, musí být nějaké hmoždinky přímo na něj...
Odpovědět
@moniluk taky mame kolejnicky, kupovali sme je v baumaxe a vratji se do stropu a mas k nim aj hmozdinky.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame ikea amame je jenprilepene na sadrokartonovem strope
Odpovědět
@hhranolka a opravdu to tam dobře drží?? Máte v albu fotku?
Odpovědět
@moniluk no ono zalezi jake zaclony budes mit, my mame zaclony i zavesy a to na dlzku 7 m takze to musime mit pripevnene skrutkama a tak nam to aj doporucovali v baumaxe
Odpovědět
no mám to na šířku 3 metry a plánuju jenom kratší záclony po parapet. A ještě dotaz kolik máte místa mezi stropem a oknem??? mám na oknem asi 35 cm ke stropu, tak nevím jestli to dát až na strop nebo spíš na stěnu např. 10cm nad oknem jak se dávají garnýže?? A ještě dotaz, jak jste spokojené s těmi jezdci?? Máte záclony šité na míru s řasící páskou??? Měla jsem totiž v bytě garnýž s těmi jezdci, záclonu nechanou ušít s řasící páskou, a pořád mi to s těch jezdců vypadávala. A pka ještě BUdu mít záclonu na balkonových dveřích, tak se tam bude docela často odsunovat, tak mám strach aby to pořád nevypadávalo??? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@moniluk my máme v ložnici kolejničky stejné jako veronika.deskova. Máme na nich záclonu až na zem přez celou stěnu-takže je to docela těžké. Drží to v sádrokartonu výborně, ale nejsem si jistá, jestli tam vrtali nějaké speciální hmoždinky nebo ne.
Odpovědět
@moniluk tak mi to mame na strope asi 1cm od ramu okna. Mam zaclony s xxxl lutz dostali sme slevu 4 tis na usiti tak sme nemohli odolat ponuke protoze mi mame kolem 18 m zaclony a 21 m zavesu pres cele okno. Mam je i s rasici pasku ale kdyz muzu poradit tak si ji tam nedavaj protoze je to fakt zbytocna vec. Jezdi su super a taky rada pro tobe kup si radeji plastove ne zelezne, myslim ze plastove maji jenom v OBI. Ja mam zaclonu taky nad francuzkyma dverma a taky to porad odtahujeme a jeste mi to za rok nevypadlo ani raz.
Odpovědět
Profilova fotka
@moniluk jezdce jsem kupovala jako kolejničky v OBI a spokojenost. Záclony mám šité na míru s řasící páskou, nikdy se mi nestalo, že by něco vypadávalo. Na kolejničky se dá dát záslepka na konec a záclona ti z nich nebude vyjíždět. Mě se osobně líbí záclony až ke stropu.
Odpovědět
@moniluk Nevím, kolik mám prostoru mezi oknem a kolejnicí, ale myslím, že to vychází tak, že když se otevře ventilace, tak to nebrání zácloně (aby se neroztrhla). Veškeré příslušenství k těm kolejničkám jsem si koupila rovnou tam, takže to tam hezky pasuje a jezdí. S ničím není problém. Na konec kolejničky se dá ukončovací "bobík" + krajní lištička, která se zacvakne dovnitř, takže když zatáhneš, záclona ti nevyjede ven. Mám záclonu na řasící pásce i bez a vše bez problému.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@moniluk vyfitim ti to.... Koupili jsme ten patex... Delku mame 3m, v jednemistnosti zaclona + black out zavesy(takze pekne tezke) a v druhe mistnosti panely. Bydlime 7 mesicu a drzi... 8-)
Odpovědět
My máme Ikea Kvartal kolejničky, jdou pověsit jak na stěnu tak na strop. Jsme s něma moc spokojeni.
Odpovědět
holky díky za vaše přispěvky, pokud se ještě někdo připojí a přidá fotky, budu ráda. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@moniluk já mám jezdce z toho Styltexu a mám je jakoby zacvakávací. Záclonu mám na míru s řasící páskou a mám to navlečený rovnou na ní...zatím spokojenost:)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem to vyfotila .... poslední 4-ři fotky http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/h...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme Ikea, přivrtané do stropu, do panelu
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My koupili kolejničky v dekoratérském studiu na Belohorské ulici v Břevnově .Mají tam velký výběr jak kolejniček tak záclon a dekoraček na závěsy. za slusnou cenu. Opradu doporučuji ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@hhranolka Zdravím. Máme nad oknem i u stropu železný překlad a manžel do něj vrtat nechce, ale nějak zastínit francouzské okno musíme, tak hledám řešení a patex mě nenapadl. Drží stále dobře? Jaký výrobek přesně jste použili? Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@smallpilot máme 4roky a stále drží...ale který přesně to byl už vážně nevim
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Taky přemýšlím nad nalepením, prosím, vy kdo máte nalepené, řešili jste, jak je (případně) budete sundávat? Třeba v horizontu 10 let - dají se nějak sundat zbytky lepidla?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?