Nábytek - jakou firmu?

Profilova fotka
Dobrý den, chtěla bych znát Vaši zkušenost s jednotlivými firmami s nábytkem. Tento rok budeme vybavovat dům, tak bych chtěla vědět, s jakou firmou a jakými konkrétními produkty od nich jste spokojeni? Kuchyň plánuji od Ikea, ale dál nevím...koupelnový nábytek, šatní skříně, postel, předsíňový nábytek, obývací stěna, co byste doporučili a co naopak? Jaká je Vaše zkušenost?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Osobně bych spíš kuchyň pořídila jinde a nábytek klidně Ikea. My máme zatím mix ikea, truhlář a pár kousků od designových značek. Kuchyň jsem chtěla mít maximálně podle svých představ a nešetřit na ní. Neříkám, že ikea kuchyně nejsou kvalitní,máme je v bytech co pronajímáme a rozdíl v tom prostě je. Ovšem každému vyhovuje něco jiného. My taky řešili, že je teď období dětí a může se něco zničit tak třeba sedací soupravu máme obyc, stejně jako jsme si z původního bydlení vzali celou ložnici. Hezký nábytek má nabytekmirek. cz líbila by se mi od nich postel a celkově mají výběr.
Odpovědět
U nás zatím vede Ikea, máme dítě, takže je tam nebezpečí zničení 🙂 . Jinak tedy ale musím říct, že je to dobrý poměr cena-výkon. Koupila bych i jinde, ale ve většině obchodů je otřesná papírová kvalita z Polska - je to bohužel znát i na vzhledu. Přijde mi to všechno stejné a ne moc hezké. Koukám na Favi a Biano, někdy Bonami... U nábytku Mirek mám předvybraný stůl. Židle bych chtěla Ton, ale ty ceny jsou strašné, takže buď bazar nebo zase asi Ikea. Také máme bazarovou sedačku - pravá kůže z výstavy, rok stará, za zlomek ceny. Mě tedy vyhovuje, že se dá ta Ikea "hacknout" a ani to pak není často poznat. To teď plánujeme se skříňkami pod TV. Křeslo se mi líbí třeba na www.lino.cz, ale na živo jsem je neviděla, nejsou u nás v blízkosti žádné pořádné obchody s nábytkem. Spíš je nutno asi hledat a koukat. Já kdybych nemusela koukat na peníze, snažila bych se vybrat české značky a pak cokoli chromového 😄 .
Odpovědět
My mame v kuchyni, v obyvaku, v koupelne a v pracovnim koute Ikea Metod - to je kuchynska rada, kvalitni a cenove dostupna. Mimo kuchyn jsme si ji doupravili jinyma nozickama, jinou deskou atd., aby to nepusobilo tak kuchynsky :) Zaroven je to jednotne, takze v malem byte to pusobi jako podklad, ktery neprebiji vse ostatni, neni mohutny. Vlastne krome par kousku na miru (vlastni vyroba nebo od truhlare), par textilii a doplnku mame vse z Ikea. Doplnuji hlavne kovem a masivem. Mame dve deti a nabytek nesetri. Zaroven me to za ty penize tolik nemrzi.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Chtěla bych obnovit toto téma, konkrétně pro dětský nábytek. Prošla jsem snad celý český internet, když už se mi někde nábytek relativně líbil, tak měly eshopy hrozné recenze. Budu vybavovat dva pokojíčky, postel, šatní skříň, stůl a nějaká skříňka na knížky případně hračky. Dětem je 5 a 7 ale nechci už kupovat nic obrázkového. Ideálně bych se chtěla vejít do 20tis za pokoj. Není to moc, ale na konci stavby docházejí finance🙂 Někdo tip na nějaký obchod kromě Ikey (ta mi nevadí, ale vyloženě jsem tam nevybrala nic z čeho bych byla nadšená, určitě bude fajn na doplňky, poličky atd)?
Odpovědět
@luminel zkuste nábytek Aldo, měli jsme od nich patrovou postel pro děti swan a byla suprová. Mívají času akce a ty ceny jsou pak vcelku přijatelné.
Odpovědět
V pokojicku maji deti sestavu Stuva z Ikea. Je variabilni, coz ocenuju, protoze vse casto stehuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@luminel my máme pokojíčky pro oba kluky z "nábytek Natali", třetí zatim nevím, protože z holčičího jsem tam nic nevybrala. Vešli jsme se do 20 tisíc v pohodě, kupodivu i s kvalitou jsem spokojená
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?