Nábytek

Dobrý den, chci se zeptat, kde nejčastěji kupujete vybavení do bytu/domu.. ptám se na vše - sedačka, obývací stěna, osvětlení, skříně, apod. Obchodů je mnoho, tak který se vám nejvíce osvědčil - MIMO IKEI. A také jakou preferujete značku spotřebičů - myčka, trouba, pračka, sušička, TV, apod. Děkuji.
Odpovědět
Spotřebiče - Electrolux - varná deska, myčka, trouba. AEG - pračka, sušička. LG - televize. Osvětlení podle výrobce, ale hodně jsem objednávala na svet-sviditel.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Já ráda sháním a renovuji starší nábytek a doplňuji nábytkem IKEA je totiž velmi flexibilní a přizpůsobí se všem stylům. sedačku jsme ale sháněli cca půl roku tak, že jsme procházeli všechny dostupné prodejny z nábytkem a zkoušeli pohodlnost. Spotřebiče, vždy si hledám recenze a potom dle ceny.
Odpovědět
Nábytek jedině od truhláře. Sedačku máme v okolí obchod, kde je prodávají. Mohu si vyzkoušet a dovezou mi jí. Kdyby chtěl někdo kontakt (východní čechy), pak mohu poskytnout.
Odpovědět
Profilova fotka
@rozemarie Byla by jsem ráda za název obchodu. Moc děkuji. 🙂
Odpovědět
Spotřebiče většina AEG - indukční deska s digestoří, trouba, pračka, sušička, lednice siemens, myčka beko Nábytek je část ještě z bytu Ikea a měnit budeme až odrostou děti, přeci jen bylo zbytečné kupovat nový když jsou peníze při stavbě potřeba jinde. Část je od truhláře , něco z Kika a židle Kartell, ty jsem měla vysněné.
Odpovědět
Sedačka Phase, nábytek jedině truhlář, židle Designový nábytek, spotřebiče vše AEG, osvětlení Hornbach, Obi,
Odpovědět
Kvuli detem i omezenemu rozpoctu mame Ikeu. Kombinuju bile matne lamino s masivem (dub, smrk, orech, borovice). Byt jsem navrhla tak, aby se mi typovy nabytek vesel jako vestavny. Drobnosti upravuju sama. Spotrebice kupujeme v elektru v nejblizsim meste. Uz tam mame jistou slevicku a hlavne je snazsi s nimi resit pripadny problem (zatim jsme resili jen ucpanou hadici u pracky, nase chyba, ale pomohli). Mame Liebherr, Bosch, Fagor i Beko. Cast osvetleni mame od naseho elektrikare, ma prodejnu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?