Nákup v Polsku - obklady, dlažba, sanita, dveře

Profilova fotka
Zdravím všechny, prosím, máte někdo zkušenosti s nákupem ve stavebninách v Polsku?? :-) Doslechli jsme se, že jsou dobré obchůdky Leroy či Castorama, máte s nimi někdo zkušenosti? Náš domeček prochází kompletní rekonstrukcí, uvažujeme o koupi obkladů i dlažby, a hlavně i interiérových dveří a vstupních dveří, a také máme v plánu koupit asymetrickou vanu + baterie. Budu moc ráda, za jakékoliv názory či zkušenosti. A jak je to s případnou výměnou peněž, je lepší, vyměnit předem ještě v ČR, nebo až na místě... A nevíte prosím někdo, jak se dostat na katalog produktů v Castoramě? Moc se mi líbí tyto : Drzwi pokojowe Pekin 80 lewe cappucino, ale nemohu se dopátrat ceny :-( Děkuji za Vaše info ! :-)
Odpovědět
Veškerý stav.materiál je v Polsku levnější o cca 30%. A co se týká kvality, řečem o tom, že je mnohem horší nějak nevěřím...(pracoval jsem 10 let na st. hranici jako celník -tak o tom vím dost. většina zboží v našich obchodech se odtamtud vozí...) Takže já bych se toho nebál. Navíc já to mám do nejbližší Gastoramy cca 35 km - a benzín mně tam minulý týden vyšel na 33,55 - tak nemám co řešit....
Odpovědět
Zdravím, my jsme nedávno zkolaudovali dům, hodně stavebního materiálu jsme kupovali v Castoramě, vyšel o mnoho levněji. Taktéž jsme si vybrali veškeré baterie do domu - máme přes rok a zatím fungují bez problémů. Interiérové dveře máme také polský výrobek a naprostá spokojenost - bez problémů i montáž. Pak jsme v Castoramě nakupovali spíše ještě nějaké doplňky a manžel si tam ke stavbě koupil hodně různého nářadí a pomůcek - vše vydrželo stavbu, něco jsme ještě prodali :-) Jinak katalog castoramy myslím na netu není, taky jsem ho hodněkrát hledala, ale neměla jsem štěstí. Musíte si ho vzít až na prodejně v tištěné podobě. Co se týká placení - nás vždycky nejlépe vyšlo, když jsme na místě platili kartou, kurz vyšel nejlépe. Tak mnoho zdaru při nákupech :-)
Odpovědět
Nákupu v Polsku bych se určitě nebála, moje sestrý mají domky vybavené právě hodně věcma z Castoramy a naprostá spokojenost. Až budu zařizovat, tak určitě půjdu taky tam. :-) Ještě bych ráda dodala, že skutečně nejlépe to výjde, když budete platit na pokladně kartou. Pokud nejste příznivci takového placení, pak bych vyměnila peníze až v PL.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?