Nakupování z alegro.pl - recenze

Ahoj,máte někdo zkušenosti z nákupem z alegra, něco jako u nás auKro, líbí se mi tam vodovodní baterie a nevím zda jsou dobré a kolik asI stojí doprava do ČR.
Odpovědět
Ahoj, ja bezne z allegro.pl nakupujem. Vacsinou su to veci do auta, ale uz bol aj nejaky nabytok, oblecenie, hracky... Baterie som tiez pozeral a su cenovo skutocne inde ako napr. u nas v obchode v SR, to iste aj sprchovacie boxy a vlastne skoro vsetko. Na kupu pouzivam web www.tovarzpolska.sk , oni vlastne sprostredkuju predaj, zabezpecia postu atd. a viem ze vozia aj do CR, pisu tam aj ludia z CR na nich referencie. Na boku je take okienko, ze "Kolko to bude stat" - tam si vies vyratat celkovu cenu s ich proviziou, ci by sa ti to oplatilo. Ano, skusal som to aj sam na vlastnu past bez sprostredkovania :-) dopadlo to zle, najprv problem platba na predajcov ucet v PL a potom posta. Prvy a posledny krat, za tie nervy mi to nestalo.
Odpovědět
@miguelx trosku komplikované,ale asi to zkusím,protože se mi nelíbí žádné baterie a kdyý ano tak stojí kolem 3 000,-. Moc děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@vlna1 Ahoj, prosím, nakoupila jsi nakonec z Polska? Můžeš mi dát nějaké info? Moc děkuju ;-)
Odpovědět
@lulii ne, nakonec jsem koupila v Baumaxu
Odpovědět
@lulii tady posílám foto
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?