Nápis na domě. Jak ho zakrýt?

Ahoj všichni, opět se na Vás obracím s dotazem a prosbou. Jak už jsem psala v jednom tématu, koupili jsme domek - novostavbu. Je moc krásný i vevnitř a má super zahradu. Jen ten kabát.... Má totiž modrá okna, modré dveře. Na to už jsem si zvykla a už se mi to začalo i líbit :-) . Navíc má ale taky modrou fasádu (ale hezké barvy - kombinace světlé - příjemné a tmavší (sokl).) Vypadá to dohromady opravdu koukavě. Ale s čím si nevím rady je nápis - ano - na domě je nápis (nebudu psát jaký, protože by jste se neudrželi smíchy ;-) ). Není ale moc velký, tak zvažujeme, jak ho zakrýt. Stejnou barvu modré na fasádě určitě netrefíme (vzhledem k sluníčku a ost. vlivům), takže to spíš potřebujeme nějak jinak zrušit. Ale jak???? Má někdo z Vás tip??? Ostatní doplňky (kliky, schránka apod) jsou stříbrné. Máte, prosím, někdo nějaký nápad???? Budu moc vděčná!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
spis napis kde ten napis presne je a v jake velikosti ;-)
Odpovědět
Dej nám sem fotku, ať se taky zasmějeme. Možná ti i někdo poradí
Odpovědět
těžko se to popisuje, nápis není moc velký, ale stačí :(. Měla jsem na mysli spíše to, jestli jste někdo někde neviděli na fasádě nějakou dekoraci (květináč, zrcadlo..). Asi je to blbost, ale opravdu pouze hledám inspiraci, protože mě vůbec nic nenapadá. Omlouvám se za složitý popis, ale ten nápis je fakt tak blbý, že to prostě publikovat nemůžu =-)
Odpovědět
Profilova fotka
co nápis překrýt velkým číslem popisným?
Odpovědět
@hhranolka super nápad!!! Ten původní nápis je trochu větší - cca 0,5m x 0, 0,3 m a je na šikmo. Ale to je opravdu dobrý tip!!! Moc děkuji!!!! Já jsem věděla kam se obrátit :-) . Je to totiž fakt síla - původní majitel si ten dům prostě nějak nazval a pojmenoval a my teď s tím máme jen starosti :-S
Odpovědět
teď jsem se na něj ještě jednou dívala - je teda 1m na délku a 0,5 na šířku :(:(:(
Odpovědět
Profilova fotka
zkus to vyfotit a dat sem foto, s tim, ze jen premaznes ve fotoshopu ten napis.. treba nas napadne vic veci, ale potreba to videt
Odpovědět
Profilova fotka
@antilopa "U šmouly" :-D Jinak si to celomodrý neumím vysvětlit - koupelnu obklady a kuchyňskou linku máte taky modrou? Ten nápis - našim někdo posprejoval chatu (je tedy dřevěná), ne moc, ale prostě to furt prosvítá, přestože to asi dvacetkrát přetírali - a tak tatík udělal takovou mřížku z prkýnek a mamina tam zasadila nějakou kytku, co se plazí. Takže od jara do podzimu je to zakrytý krásnou kytkou (nevím, co to je, ale krásně to voní), a přes zimu to stejnak není moc vidět kvůli té "mřížce". Tak kdybyste trefili alespoň přibližný odstín fasády, tak to přetřete a dejte tam taky nějakou kytku - protože jinak bude 1x0,5m netrefená barva asi dost vidět.
Odpovědět
@hhranolka jsi úžasná :-) Teď jsem si dala na google ty čísla popisné a jak jsem to procházela, tak mě napadly sluneční hodiny!!! Zrovna na tu stranu kde je ten nápis svítí celý den sluníčko, takže to je přesně co jsem hledala. V každém případě přivítám i další nápady. Už jsem z toho byla nešťatná. Moc děkuji za pomoc a ochotu poradit!!!!!!! Jste fakt super!!!!!!!!!
Odpovědět
Dům vevnitř byl taky dost šíleně barevný, ale to jsme už přemalovali a s tím už jsme se poprali. Jinak všechno je opravdu pěkné a hezky udělané, zajímavé a netuctové. Teď právě řešíme na jaro tu fasádu. No - tak nebudu to asi tajit - nápis není " U Šmouly", ale - věřte, nevěřte: "Blue house" 8-) . Lidi právě když zjistí, kde bydlíme, tak se nás ptají - jestli to není kavárna, bar, hospoda, nebo nevěstinec... Což určitě uznáte, že tak nemůžeme nechat :).
Odpovědět
Profilova fotka
@antilopa :-D :-D :-D :-D :-D :-D Tak předchozí majitel byl asi dost mačo, ale hlavně, že to pěkně postavil ;-) Myslím, že sluneční hodiny jsou super nápad....asi lepší, než plazivá kytka :-)
Odpovědět
měl prostě rád výrazné barvy ;-) Na druhou stranu je fakt, že nás nikdo nepřehlídne a nikomu složitě nemusíme popisovat cestu k nám - každý nás fakt hned najde :-D
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?