Odlišné koncovky záclonové tyče. V každém pokoji jiná

Co si myslíte o tom, dát do každého pokoje záclonovou tyč pokaždé s jinou koncovkou? Mám v albu vícero, které se mi líbí a nemůžu si vybrat, tak mě napadlo dát do každého pokoje jinou. Ale aby to zase nevypadalo blbě :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Proč by to mělo vypadat blbě? Vždyť nikdo není současně ve dvou pokojích, takže každý jednotlivý pokoj je individuální a tudíž by vůbec neměly nějaké koncovky vadit. Úplně v pohodě bych je tam dala, ovšem je otázka, jak to bude ladit s ostatním vybavením jednotlivých pokojů.
Odpovědět
@mulisi Děkuji za názor. Budu se snažit, aby ostatní věci ladili, zejména kovové věci, tyče chci kovové - chromové, takže co bude kovové aby bylo do stříbrna, jinak si nedovedu představit, co jiného bych měla ladit ke koncovkám :-) když mají svým způsobem neutrální tvar.
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě jsem to myslela tak, abyste ke kovovým tyčím nedala třeba nábytek z masivu, to by asi fakt nevypadalo dobře (kromě těch tyčí černých, k těm by to šlo, ty vypadají jako takové ty kovářské výrobky a k těm klasika vypadá dobře).. Jinak samozřejmě na koncovkách až tak nezáleží, i když... stačí, aby měly trošku více kroucený tvar a vypadaly romanticky a taky se Vám k nim nebude hodit třeba super moderní nábytek. Nevím, nejsem architekt, ale k těm klasickým jednoduchým, co prodávají, se v podsatě hodí téměř všechno... Tak hodně zdaru!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?