Papírové rolety. Máte je?

Profilova fotka
Ahoj všem.Máte někdo takto řešené rolety?zdá se mi to celkem výhodné.nejen cenově,ale i barevností,nenáročné,levné.jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
1
2
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@misulee jj,to víma,le zajímají mě spíše osobní zkušensoti. ;-)
Odpovědět
@porodnibabka já tedy zkušenost nemám, ale uvažujeme také o nich. nicméně kamarádka, která se před 2 měsíci stěhovala do RD, si tam papírové žaluzie dala a je max. spokojená. splní to účel a je to levné. příští týden k ní jedu na návštěvu, tak je omrknu "na živo".
Odpovědět
Profilova fotka
@pindruska jé,tak pak dej vědět ;) Práý je prodávají i v Globusus a Bauhausu.Takže je zajedu omrknout a zakoupím je.Přijde mi to jak elegantní prvek.Jen mě zajímalo to nalepení.někdo to lepí na rám okna a někdo přímo na sklo.Na to sklo bych se asi bála.Aby to nějak nezalepilo...
Odpovědět
@porodnibabka tak já bych se zase bála je nalepit na rám, aby se rám nezničil. ;-) raději bych je lepila na sklo. určitě to pak jde případně po sundání zbytek lepidla odstranit nějakým přípravkem. teď si neuvědomuju, jakou barvu říkala kamarádka, že mají - myslí, že se dělají bílé, béžové, šedé a černé. v úterý zjistím a dám vědět, jaké jsou osobní zkušenosti. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pindruska moc hodná,děkuji.Ano,máš pravdu,barvy dělají bílou,šedou,přírodní a černou. ;-) Budu se moc těšit na info.
Odpovědět
Profilova fotka
@pindruska tak roletky máme doma.Je to moc hezký doplněk. Interiér to zútulnilo a účel plní. Máme to nalepené na rámu a jde to v pohodě pak odlepit.Doporučuju všem
Odpovědět
@porodnibabka Zdravím :-) Můžete sem hodit fotečku, nikdy jsem to neviděla, děkuji x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika.deskova Určitě,v nejbližších dnech dodám :)
Odpovědět
@porodnibabka Děkuji, budu se těšit :-)
Odpovědět
@porodnibabka super! já byla minulý týden u kamarádky a má roletky šedé a béžové a vypadají moc pěkně. akorát jsem ještě chtěla vědět, zda je vidět dovnitř oknem, když je venku tma a doma se svítí, ale odjížděla jsem brzy, tak jsem to bohužel neviděla :-(. ale jinak i kámoška je max spokojená. a za ty peníze... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím všechny. Já myslím, že přes ty černé jistě vidět z venku nebude :-D Možná ještě ta šedá je celkem přijatelná, ale u světlejších barev bych měla asi strach, že když se bude svítit, tak do domu určitě vidět bude. Těžko říct, nemám zkušenost :-D určitě se těším na fotku ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky,my máme béžové a domu vidět není vůbec. Mám na každou roletku jen jeden kolíček,takže mi to tvoří takové vjejířky,takže přes den je to krásně dekorativní a večer to splní svůj účel a 100% to zútulnuje místnost. ;-) Pokud o nich uvažujete @pindruska @haankaa22 tak neváhejte. Mají je normálně v Globusu.
Odpovědět
Zdravím holky, asi před týdnem jsem narazila na toto téma a díky za něj @porodnibabka Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje. Rolety už máme doma. Za cca 1,5tis. jsem osázeli celý barák, za ty peníze jsou zlaté! Máme bílé, béžové i černé a ani přes jedny není vůůůůbec vidět do domu, i když se tam svítí. Jsou nalepené přímo na skle a vypadají moc hezky. Jsem nadšená. Přikládám fotky ;-)
Odpovědět
ještě jsem zapoměla - ty černé úžasně zatemňují, děti mi spávají o hodinu dýl =-) :-)
Odpovědět
@atreides teda ty černý jsou opravdu luxusní!! Kdybych je někde viděla tak hned kupuji....malej má v pokojíku jen tu bílý, a potřebovala bych aby mi po ránu nevstával tak brzy...díky za tip ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@selina.j jukni kdyžtak do Globusu,tam je mají ;) @atreides Tak to jsem ráda.Taky jsem z nich nadšená :)
Odpovědět
v Globusu je prý vyřadili ze sortimentu, ale v Bauhausu je mají @porodnibabka @selina.j ještě jsem je nefotila z venku, ale v okně vypadají moc hezky :)
Odpovědět
@porodnibabka právě, že z Globusu máme bílý a viděla jsem tam nějaký "postříbřený"...takže až jednou bude stát dům, tak neváhám a kupuju :)
Odpovědět
@atreides aha....tak Globus neklapne...takže Bauhaus..díky za radu ;-) Věřím, že i z venčí to musí vypadat luxusně ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@atreides @selina.j tak jsem včera nakoupila pár rolet v Bauhausu, tak jdu lepit. Jen holky, nevíte, jestli se dají koupit jen náhradní kolíčky? V Bauhausu v ČB neee. Když jsem koukala na webovky papiroverolety, tak tam chtěji za poštu 120,- :-p
Odpovědět
@breberka Vůbec netuším, ale jednu roletu jsem rozřízla na dvě okna a tu jednu mám zajištěnou normálníma kolíčkama na prádlo :-N :-D slouží úplně stejně ;-)
Odpovědět
Já viděla na okně tyto rolety u novostavby. Stěhovali se tam v létě. Nyní jsem šla okolo a fujtajbl. Bílé rolety jsou místy dle působení slunečního záření, usazování prachu... zažloutlé. Opravdu lepší nic na okně než toto. Po půl roce děs.
Odpovědět
@dracula pro mě je to naopak super řešení za pár peněz než bude na něco lepšího (když to bude potřeba), hlavně, že už večer nejsme jako ve výkladní skříní.....
Odpovědět
@breberka Pokud počítáte s vyhozením za pár měsíců, tak je to prozatímní řešení. Ale já takhle peníze nevyhazuji. Je to každého věc. Možná jiná barva než bílá. Nevím.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@dracula my teda máme v přírodní barvě a rozhodně jsou dobrý i po půl roce.Látkové rolety se ti zašpiní úplně stejně a službu tyto papírové udělají stejnou.I když je tma a doma svítíš,ven není vidět. @breberka moje řeč :) ty kolíčky jsem koupila přes net,ale pokud máš v okolí rolsrols,tak tam je mají.Možná,že ty kolíčky na prádlo,když budou pěkný,tak nadělají více parády,než tyhle spešl na papírové rolety,jak psala @atreides
Odpovědět
@porodnibabka Tak možná tam bydlí kuřáci, co jsem viděla.
Odpovědět
Videla jsem je u kadeřnice, vypadají skvěle. Nevite zda jsou v bauhausu za stejnou cenu jako na papírových žaluziích? V rolrols jsou skoro jednou tak drahý.
Odpovědět
Profilova fotka
A nedají se ty rolety uchytit nějak jinak než kolíčky :-( Asi ne, co? Jinak je občas vydím na slevových portálech za pár kaček...
Odpovědět
Profilova fotka
Já koupila 3ks na zkoušku jako prozatimní řešení než budeme mít venkovní žaluzie a bohužel mi všechny po 2 dnech z okna spadly..prostě na něm nevydrží nalepené :-|
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?