Parní čistič, máte?

Ahoj všem, máte prosím parní čistič? Jak jste s ním spokojení? Co s ním čistíte? Pořád váhám nad koupí. Zaujal mě tento: http://www.youtube.com/watch?v=mwxtB0...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Nemam a taky o nem premyslim. Ale pred samotnou koupi bych si ho rada vyzkousela nazivo. Prohledala jsem web a nemuzu najit pujcovnu v Praze, ktera by domaci parni cistic pujcovala, jen ty velkoplosne nebo cistice kobercu. Nevedela byste nektera, kam se obratit? Pripadne nepujcila byste za nejaky poplatek?
Odpovědět
Já mám doma levnější variantu: http://parni-cistice.heureka.cz/karch... Spokojená jsem, ale má své mouchy. I když to už u toho dražšího modelu může být vychytané. Krásně se s tím vytírají podlahy, i když mi tam třeba chybí navíjení kabelu. Ale někdy stejně radši sáhnu po obyčejném mopu. Když mi děti doma něco vylijí, tak mám pocit, že to i po vytření parním čističem ještě trochu lepí. Takže pak dojde stejně na mop a jar. Výborné je čištění spár, záchodu, koupelny, kuchyně. To jde samo a za chvilku je čisto, bílo. Chtěla jsem ho hlavně na čištění oken. Dokoupila jsem si i hubici na okna za 500 Kč a z toho jsem byla hodně zklamaná-je z toho hodně vody, takže jsem musela pod každým oknem, zrcadlem mít hadr, do kterého voda mohla stékat. Takže jsem umyla dvě okna a skončila s tím. A příslušenství je docela drahé. Hlavně skoro ve většině obchodů Karcher chtějí nekřesťanské poštovné :-( Musím vždy dlouho hledat, abych nezaplatila třeba 300 Kč. Když už ho mám doma, tak je dobrý. Využívám ho, Kupovala jsem ho napůl s mamkou, která si ho půjčuje, takže mě stál ještě i polovinu peněz. Tudíž to nebyla tak špatná investice a jsem spokojena. Ale jinak bych si ho znovu asi nekupovala. Ovšem,jaký je rozdíl mezi tím obyč a dražším modelem nevím. Třeba to už bude o něčem jiném.
Odpovědět
Profilova fotka
Já chci tentýž, co má @pejtho. Na slovenské modré střeše je k tomu sc 1020 diskuze a holky si ho dost pochvalují. Na okna chci k němu dokoupit ten wv 50 a snad budu spokojená. Měla bych ho dostat k Vánocům, tak pak můžu napsat víc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?