Plovoucí podlaha

Dobrý den. Máte někdo tuto podlahu prosím??
Odpovědět
V čem přesně bych měl hledat rozdíl v plovoucí podlaze? Krom její tloušťky? Některá stojí 200 a jiná za 500 za metr?
Odpovědět
Koukám se hlavně na třídu zátěže. Do nájemních bytů dávám min. 23 nebo 31. Význam těch čísel snadno najdete na internetu. Pak některé podlahy v sobě už mají integrovanou tu podložku, kterou jinak musíte kupovat a pokládat zvlášť.
Odpovědět
Ještě dodám, že ty ceny jsou podle mě často úplně vycucané z prstu. Pokud se bavíme o laminátové podlaze, tak kolem 150 Kč se dá už pořídit třeba ve slevě perfektní podlaha, která vypadá hezky a vydrží. Pak teda musíte vzít ten dekor, který je zrovna zlevněný, což mě osobně nějak netíží.
Odpovědět
Chtěla jsem doma mít podlahu, která se bude dobře otírat, a také bude pěkná. Vybrala jsem si vinylovou podlahu, která byla skladem, takže jsem ji měla i rychle dodanou.
Odpovědět
@m_i_r_e_k mohu se zeptat na co krom té třídy zátěže koukat? Potřebujeme levnou podlahu do podkroví ale nevím jak poznat aby něco vydržela. Nebo třeba máte zkušenost i třeba s Egger basic podlahou? Ta nestojí moc a i hezky vypadá. Děkuji moc
Odpovědět
Já bych chtěl kvalitní podlahu. Při ploše 120 metrů je celkem jedno, jestli bude stát 200 nebo 400, ale hlavně jde o to, aby vydržela a nemusela se po čase předělávat.
Odpovědět
@jajinka121 Koukám se hlavně na třídu zátěže a pak na tloušťku té podlahy. To jsou hlavní rozhodující parametry. Tloušťku beru min. 7mm, nebo pokud se dá sehnat v dané ceně silnější, tak preferuji silnější. Myslím, že Egger Basic je jenom obchodní název, pod kterým se prodávají různé výrobky. Zatím jsem jí nikdy nekupoval, ale asi bych se toho nebál.
Odpovědět
Podlahu mám doma od nejlepsipodlahy .eu posílají dokonce i vzorek podlahy jen za cenu poštovného, takže jsem zaplatila jen nějakých 50 Kč
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
My měli něco podobné v Obi. A jsme spokojeni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?