Kam umístit počítač - vaše inspirace

Milé zařizovatelky, chtěla bych se zeptat na názor. Čeká nás malá rekonstrukce - spíše škatulata v bytě, který má obývák s kuchyní, dětský pokoj, ložnici a nyní pracovnu - v budoucnu druhý dětský pokoj. Otázkou a velkým problémem zároveň zůstává, kam je možné dát počítač z pracovny, když se bude zařizovat druhý dětský pokoj. Koutek v obýváku už by působil přeplácaně a s ložnicí pořád osobně "bojuju". Máte nějaké nápady, inspirace? Moc díky ;-)
Odpovědět
Pokud máš vestavěné skříně na chodbě a máš tam prostor tak se mi líbí když jedna část skříně je vyčleněná jako pracovna. Zavřeš skříň a nepoznáš že tam je pracovna.
Odpovědět
Profilova fotka
počítač bych zrušila, koupila NTB a pracovna tak může být kdekoliv, kam si vezmu NTB :-) (pokud teda jde pouze o přemístění PC)
Odpovědět
počítač bohužel zrušit nejde:o(
Odpovědět
@kofinka - jo jo, to je super, jenže to chce hodně místa :-|
Odpovědět
@jarunkaxyz1 Já mám pracovní koutek v ložnici, ale vlastně mi slouží jen na odkládání věcí. S notebookem pracuji na sedačce. Nevydržím poctivě sedět za stolem takže ten slouží jen na uskladnění kancelářských potřeb. Záleží kolik na to potřebuješ místa, jestli by nestačila jen nějaká výklopná nástěnná skříňka na notebook. Něco takového jsem viděla jednou v Ikea.
Odpovědět
Ja ho mel puvodne v ob.pokoji, ted sel do pokojika vetsiho a az nastane doba, kdy prcek pujde do pokojicku, tak ho preseunu do dalsiho pokoje pak uz to bude horke pokud se bude muset uvolnit i tento pokojicek, protoze spesl mistnost na to opravdu nemam ;-( Jam vlastnim jak stoplni pc, tak i notebook, ale ten notebook vetsinou nevydrzi leta, takze uz mam celkem za svuj zivot 5 kousku a data v nem mam jen proto, abych je mel hned pri sobe, kdyz nekam tahnu pryc, stolni pc mam na velkem pocitacovem stole, kde se da tisknout, skenovat, poslech muziky z youtube-to nam hraje dost casto, je tam pohodlna zidle i balonove posezeni a spousta sanonu ve stolku pri ruce, je to pro me opravdu jediny stul, kde se daji dobre psat dokumenty. Na jidelnim kulatem stole se blbe pise, pak jeste konferencni stolek u gauce, to stoji taky za prd na zada.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?