Podle čeho vybírat satelit? Podle jakých kritérií?

Profilova fotka
Podle jakých kritérií? co má umět..atd.. Díky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
To mě taky zajímá. Možná i srovnání konkrétních programových nabídek (karty), kde a jaké koupit sestavy, doporučení atd. Jsem totální laik a v tomto mě technika jaksi předhonila... :-D
Odpovědět
Nejlépe je koupit u značkového prodejce a objednat i montáž.Tady máte záruku že komplet bude fungovat bez problému.Nekupujte laciné satelity pod 2000 Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Dohnal, jinak bych to ani nedělala.. Zajímá mě co by měl takový komplet mít..co je důležité aby např. dobře přijímal..V čem jsou rozdíly..jsem taky úplný laik, takže se těším na vaše rady:-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak tak. mě by ještě konkrétně zajímalo, jak to udělat, aby se daly na jeden satelit provozovat 2 a více televizí. Jak jsem tak předběžně zjišťovala, pokud je puštěn jeden program na jedné televizi, musí se sledovat tento program i na druhé a další, jde to nějak udělat... , ale jak? také by mě zajímaly ty programové karty, jaké jsou nejvýhodnější?
Odpovědět
Přijímač bud SD standartní rozlišení obrazu,nebo HD vysoké rozlišení.Kdo plánuje novou TV ,tak na větší uhlopříčky je už lepší HD.Dobrý je i USB port na fotky,nebo na externí disk.S monoblockem máte příjem dvou družic ASTRA.Cenově nejlépe vychází komplety ,na SD kolem 3000kč,HD okolo 6000kč.Nekupovat ty nejlevnější.Lepší je kamenný obchod(někde internetové ceny) s montáží.Nedopuručuji DIGI(špatná kvalita,nízký bitrate)UPC(často neseriozní jednání).Naopak dobré platformy jsou SKYLINK,nebo CSLINK.
Odpovědět
Na dvě telky musí být dva přijímače a dva kablíky k anténě(parabole),twin konvertor .Prodavají se kmplety pro dvě tv.Montoval jsem kamaradovi minulý týden (komplet Mascom 6500kč).
Odpovědět
Profilova fotka
Super ! díky za info. Ta cena je dle našich představ, UPC také nemusím, měli jsme ji v bytě a chování k zákazníkovi otřesné. Nemůžeš doporučit nějaký obchod? Střední Čechy, Beroun, Praha ?
Odpovědět
Doporučit nemohu,jsem z JČ.Ta cena je bez montáže,takže nevím co si kolik kdo řekne.Já to dělám za flašku :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
flašku máme 8-) , škoda, že jsou jižní Čechy tak z ruky, ale myslím, že manžel někoho sežene. Ještě jednou díky za info.
Odpovědět
Profilova fotka
maitland, díky za info :-)..je nějaký rozdíl v tom, jestli chci sledovat spíš české kanály, nebo zahraniční?.. můžu si konkrétně vybrat co chci sledovat?
Odpovědět
Nejvíce používaný systém je na dvě družice tj. ASTRA 3A,B(čt1,čt2,čt4,čt24,nova,novacinema,barandov,prima,prima cool,z1,očko,slovenské tv joj,jojplus,markíza,doma adalší) + ASTRA 1 A,B,C,D,E,F,G (asi 80 programů z německa rtl,sat1,pro7,španělska,francie,atd) K té ASTŘE 3A,B si jde připlatit placené programy cca.300kč měsíčně jako Discovery,Minimax,HBO a pro manžela LEO :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?